a few seconds ago

Assalamualaikum. Kami nk kasi harga murah2 untuk anda. Kalau anda berminat cepat2 whatsapp kat kami .. klik je link yg kami dah sediakan kt bawah tu. Anda tak perlu dm atau pm ksmi untuk harga coz kat bawah ni kami dah tulis harga dan size. . . ✔KHAT AYAT KURSI ✔SIZE 24 X 48 INCH / 60.96 X 121.92 CM ✔MATERIAL PVC / TARPOLIM 380 ✔RESOLUSI 1200dpi ✔UV INK ✔RM170 PER UNIT . ↪ Anda masih mencari produk kaligrafi sebagai hiasan dinding rumah anda ? ↪Anda mencari produk yang berkualiti dengan harga setimpal ? ↪Anda mahu tukar baru hiasan rumah anda ? Anda suka ? Share dengan rakan2 lain serta tagged mereka. Jangan lupa follow kami di instagram KUFI ART dan like pages KUFI ART INSTAGRAM - http://bit.ly/kufiartig FACEBOOK - http://bit.ly/kufiartpages Whatsapp kami ke nombor +60192847627 untuk sebarang pertanyaan untuk jawapan yg cepat. bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart bit.ly/infokufiart Terima kasih K U F I A R T. . #kufiartandframe #frame #walldeco #kufiartbbs #kufisentul #kufiart #kufimurah #calligraphy #tudung #malaysia #diskaun #bisnesonline #jualanmurah #kaligrafi #islamiccalligraphy #sales #jualonline #homedecor #bingkai #frame #canvas #art #artcanvas #carsticker #tshirt #kualalumpur #hiasandinding #walldeco #shoppingonline #sayajual #lelong

a few seconds ago

someone is trying to memorize a monologue and it is tough

a few seconds ago

💘H E A R T A T T A C K💘

a few seconds ago

I like bugs

a few seconds ago

Dominique Appia, Entre les Trous de la Memoire

a few minutes ago

Signalnoise has joined the ranks on Vero. I’ve not been satisfied with the maneuvering of social platforms over the last while, so looking at something new is worth the time. Perhaps a new frontier? Find me and say hello! ✨

7 hours ago

chillin au calme!