#CaringMinistry

3.954K Posts

9 hours ago

2018.01.16 : Taklimat Program Jualan Sentuhan Rakyat oleh YB Dato' Seri Hamzah Zainuddin, Menteri KPDNKK Jom tunggu untuk mendapatkan barangan keperluan asas (essential goods) yg akan dijual dgn harga yg lebih rendah oleh KPDNKK di semua lokasi terpilih seluruh negara. Be alert ok!! #caringministry #kpdnkk

11 hours ago

Jom serbu booth C hari Jumaat ni buat peminat-peminat Lofa. Rebut peluang mendekati ikon perniagaan yang berjaya ini dengan lebih dekat lagi. Selain itu boleh jenguk-jenguk produk kami yang lain. Mai no, jangan tak mai! #KarnivalKewangan #BankRakyat #CaringMinistry

a day ago

Buat warga Arau, Perlis jadikan harga di bawah sebagai panduan kepada anda. . Dapatkan harga istimewa bagi TIGA (3) barang keperluan harian mengikut pasar raya terpilih. . Bukan ini sahaja, banyak lagi panduan harga barangan apabila anda gunakan aplikasi "Price Catcher" daripada kami. . Muat turun sekarang! . #CaringMinistry #janganlebihlebih #PenggunaBijak #pricecatcher

a day ago

Ni nak peringat kat hangpa semua. Karnival Kewangan Kedah bermula esok. Jangan lupa datang pakat bawak ramai-ramai meriahkan Booth C. Mana tau hangpa boleh menang hadiah. Jumpa di sana naa! #KarnivalKewangan #BankRakyat #CaringMinistry

a day ago

Enjoy 15% discount on all normal price items and an additional 5% discount on all promotional and discounted items at La'Beyla with Bank Rakyat Muslimah Credit Card-i. Don't forget to apply at our booth: #KarnivalKewangan Kedah, 19 - 21 January 2018 & enjoy amazing discounts! #KadMuslimah #CaringMinistry #BankRakyat

a day ago

Daripada Abu Hurairah RA katanya, aku mendengar Rasulullah SAW bersabda, “Katanya, andai kata pada pintu seseorang di antara kamu ada sebuah sungai dan ia mandi disitu sebanyak lima kali dalam sehari, apakah masih ada kekotoran yang masih tertinggal dibadannya?” para sahabat menjawab, tidak ada kekotoran sedikit pun yang tertinggal dibadannya. Baginda bersabda, “Demikianlah bandingan sembahyang lima waktu, dengan mengerjakan semua itu Allah akan menghapuskan semua dosanya dan kesalahan”. . (Hadith Riwayat al-Bukhari dan Muslim) #CaringMinistry #janganlebihlebih #InfoSolat

2 days ago

. Who is in Kedah? 💃💃 . . Repost from @mybankrakyat . . Bukan senang hangpa nak jumpa Neelofa. Jom pakat serbu booth kami hari Jumaat ini untuk kenai secara eksklusif ikon perniagaan muda yang berjaya dalam bidang perniagaan. Jumpa di sana naa! #KarnivalKewangan #CaringMinistry #BankRakyat

2 days ago

Bukan senang hangpa nak jumpa Neelofa. Jom pakat serbu booth kami hari Jumaat ini untuk kenai secara eksklusif ikon perniagaan muda yang berjaya dalam bidang perniagaan. Jumpa di sana naa! #KarnivalKewangan #BankRakyat #CaringMinistry

3 days ago

Buat warga Kuantan, Pahang jadikan harga di bawah sebagai panduan kepada anda. . Dapatkan harga istimewa bagi TIGA (3) barang keperluan harian mengikut pasar raya terpilih. . Bukan ini sahaja, banyak lagi panduan harga barangan apabila anda gunakan aplikasi "Price Catcher" daripada kami. . Muat turun sekarang! . #CaringMinistry #janganlebihlebih #PenggunaBijak #pricecatcher

3 days ago

Daripada Shuhaib RA berkata, Rasulullah SAW bersabda : “Amat menakjubkan urusan seorang Mukmin kerana setiap urusannya adalah baik dan itu tidak akan berlaku kepada seorang pun kecuali kepada seorang Mukmin (yang sempurna keimanannya). Jika dia mendapat sesuatu yang mengembirakan dia bersyukur, maka itu adalah kebaikan baginya. Jika dia ditimpa kesusahan dia bersabar, maka itu adalah kebaikan baginya.” . (Hadith riwayat Muslim, No.Hadith : 2999) #CaringMinistry #InfoSolat #KualaLumpur #Putrajaya

3 days ago

Tak sabaq nak tunggu lagi 3 hari. Jangan lupa pakat mai Karnival Kewangan. Bawak anak dengan adik sekali, boleh daftaq depa masuk Kelab Nuri! Ingat naa, kita jumpa hangpa semua di sana! #KarnivalKewangan #BankRakyat #CaringMinistry