#ending

446.247K Posts

51 minutes ago

Can’t believe it’s already time to leave a country I truly fell in love with! Goodbye Australia 🇦🇺 But sometimes it’s not about where you are, more about who you’re with. Thanks a lot to my 2 heroes for giving me the best time, showing me around, making me laughing continuously and stopping at mc Donald’s when I really needed it ! I will truly miss u !!! @miles1m @christydoran Getting ready to come back to Europe can’t wait for my last destination Rom 🇮🇹 to finally have my everything back in my arms @janapanana #travel #ending #australia #journey #friends #bluemountains #nsw #hiking #besttime #flying #airport #potd #me #girl #emotional #instagood #goodbye #portrait #outdoor

51 minutes ago

The end of my cny journey... Time to back to reality...😅😅 Sometimes feel like how best if the time stop at this moment...😊😁 Anywhere wish all of my relative,cousins,friends and people i know happy cny and good in health💪💪 #cny #happy #ending #heng #ong #huat

an hour ago

*Cerita Viral* Sambungan.. Pengen banget teriak "Ma.. aku butuh kamu. Butuh bantuanmu untuk jagain anak kita. Kuakui salahku. Sombong sekali aku jika bilang kamu cuma ibu rumah tangga." Ternyata ibu rumah tangga itu bukan Cuma ibu rumah tangga. Itu adalah pekerjaan yang butuh dedikasi tinggi dan managemen stres yang baik agar anak tidak menjadi korban.ini #never # #ending # #duties # Belum lagi kalau anak sakit bareng bareng. Di teras dengan cemilan oleh oleh dan teh hangat buatan si sulung.. sambil melihat 3 bocah main pasir. Istri: "makasih ya pa udah diijinin Jalan jalan.. tapi aku kepikiran kalian dirumah" Aku: "gapapa ma, sesekali..hehe" (jangan lagi, batinku..😂😅 jalan jalan bareng aja) oiya uang belanjaan cukup ga? Jajanan anak anak 3 tu banyak juga ternyata.." Istri: "cukup pa, kan kadang aku bikinin camilan buat mereka..klo mau ditambahin jg gapapa " Aku: "apa Mama mau mesin cuci 1 tabung aja? Biar klo habis nyuci ga harus njemur lama sampe kehujanan lagi".. Istri:"boleh pa?.'' Aku: "Tentu boleh atau Mama mau cari pembantu aja? Bantuin bebersih sama setrika.." Istri: "ga usah pa.. kalau bebersih gini mama bisa kok.. kan pahala mama disini.. nanti kalau benar benar ga bisa kita sama sama kerjakan sebisanya ya" Istriku, betapa beruntungnya aku.. Apalah wanita diluar sana, biar untuk lelaki yang belum pernah bertukar peran dengan istrinya saja. Semoga saat mereka sadar, tidak terlalu terlambat. Kehilangan sigaraning nyawa. Jakarta, 21 februari 2018 Tsurayya

an hour ago

你腳踩地獄其實是天堂的倒影,我唇角的故事,終將是時間的灰燼 * #instatree #star #instasunset #instaview #awesome #nature #instagood #instalove #instasky #instaphoto #instalove #lovelife #instatree #beatiful #beauty #instabeauty #nature #forest #past # #cute #instaphoto #memory #amazing #shooting #pictures #dog #sunset #mountains #happynewyear #amazing #ending #nightview #sunset # #2018 #green #awesomeday

an hour ago

February 26th, 2018: 5 of Cups This message is for anyone who reads this post 🔮✨ Have you experienced an ending, recently? I am seeing an image of a pen and paper - something of significance was communicated. Some of you were the bearer of bad news. For others, you were on the receiving end. Either way, this development led to the ending of a situation, that once brought you happiness, and ignited a sense of passion within you. The 5 of Cups indicates that there is a focus on what has been lost. You are also over thinking about what has occurred. For those of you who communicated this news, I'm getting a sense of inner conflict - you are wondering whether you made the right choice. Others of you, are wondering whether this development is really the end of a situation. However you can resonate with this message, I'm being told, that this change was 'necessary'. I'm seeing an image of a clock face - it was time for this development to happen. If you are on the receiving end, there is a sense of resistance to change. Although you may not be able to see this now, I'm being guided to let you know, that this occurrence is a minor blip in the grand scheme of your life. Similarly, there is also a sense of denial, and the need to see the situation for what it is. Know that what was communicated to you, was honest and true - trust in what your inner guidance is telling you about this ending. Once you get some distance, in the time to come, you will see why this had to occur. I am also seeing an image of a silver chain being broken. This tells me that for many of you, this situation was toxic - the universe has removed this situation, for your highest good. Go with the flow. As soon as you are ready, take a leap of faith in a different direction. Know that you will be divinely guided to where you need to be. For those of you who had to make a hard decision, trust that you have made the right choice. Once again, I'm being told, that this is a 'necessary' transition. Yes, I see that it is difficult to leave behind that of which is familiar. -- Continued in the comments section below --

an hour ago

Lamellar corpuscles, or Pacinian corpuscles, are one of the four major types of mechanoreceptor cell in glabrous mammalian skin. They are nerve endings in the skin responsible for sensitivity to vibration and pressure. They respond only to sudden disturbances and are especially sensitive to vibration. #histology #corpuscle #pascini #skin #cell #nerve #ending #glabrous #vibration #receptor #microscope #slide #microanatomy #lovehistology #histologylovers #histologylab🔬

2 hours ago

Kita memang memerlukan sebuah kepastian tapi kamu harus tau apa itu kepastian yang sesungguhnya, ikatan pacaran bukanlah sebuah kepastian tapi itu adalah sebuah kezhaliman. Kesendirian itu terasa pahit jika kita terus mengingat masa berduaan yang padahal itu maksiat. Bukan kita yang menentukan apa yg terbaik untuk kita, tapi Allah yang paling tau apa yang terbaik menurut-Nya.😊 #ending #Takdircinta

2 hours ago

Terimakasih yang udah Nonton @comedytravelertranstv Episode Singapore. Siap siap Minggu depan kita masuk ke LAST SEASON : The Ending Story of Us. Jangan sampai ketinggalan nonton 5 episode Malaysia. Dan kita baper masal Level 11 perdana liat @rinanose16 @ridwanfanwar @fakhrulllraziii barengan. Yang mau bocoran ketik : MAU #Transtv #transmedia #Comet #Baper #rinanose #Mantan #Ending #Story #Sunday #Minggu #GimanaAkhirnya #Travel #Traveling #Malaysia #Trip #ExWife #Menghantui #Ghost #Lol #Funny #Drama #Love #HeartBrake #Cinta #CintaKuya #Apasih #BebasAja #Liburan #Libur

3 hours ago

BICYCLE — ... jitensha jitensha jitensha jitensha jitensha koi de koi de koi de koi de koi de iku yo ima sugu ima sugu ima sugu ima sugu ima sugu jitensha jitensha koi de ano hito ni ai ni iko u ... bicycle bicycle bicycle bicycle bicycle pedaling pedaling pedaling pedaling let's ride a bicycle! immediately immediately immediately immediately immediately bicycle, ride a bicycle to go see that person ... #NarutoShippuden #ThemeSong #Bicycle #Ending #Soundtrack ... #SundayVibes #Bicycling #30K #Gresik #TamanPrambangan sebagai #PitStop #healthy #lifestyle #roadto #minitri #anyonecantri #bike #keborunners #mlayuo #takkancanisampekfinish

4 hours ago

Kita memang memerlukan sebuah kepastian tp kamu harus tau apa itu kepastian yg sesungguhnya, ikatan pacaran bukanlah sebuah kepastian tp itu adalah sebuah kezhaliman. Kesendirian itu terasa pahit jika kita terus mengingat masa berduaan yg padahal itu maksiat. Bukan kita yg menentukan apa yg trbaik untuk kita, tapi Allah yg paling tau apa yang terbaik menurut-Nya.😊 #ending #Takdircinta @mahasiswimuslimahid @wanitasaleha

5 hours ago

“The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me.” --- the Notebook Yes I am making a Notebook quote for this Te Araroa trail. It feels that epic finishing 1,300 km in the torrential rain

7 hours ago

もうすぐドラゴンボール終わっちゃうね🐉あれ?まだやってるよね?関係ないけど昨日らんまカフェの横通ったら、恐ろしいひとの多さだった😱気になってたけど、あれ並んでたら営業時間終わっちゃうよ💔♪ロマンティックあげるよ #goodmorning #おはよう #ロマンティックあげるよ #橋本潮 #1986 #90s #1990s #歌ってみた #ドラゴンボール #ending #エンディングテーマ #ブルマ #anime #アニメ #アニソン #懐メロ #おすすめ懐メロ #japanese #jpop #pop #名曲 #初挑戦 #おいでファンタジー #君の若さ隠さないで #鶴ひろみさんの声を忘れません