#foodpics

21.647M Posts

26 minutes ago

Holy smokes, you have no idea...... this roasted cauliflower is seriously addicting. When you come to The Black Trumpet you MUST, HAVE TO, GOTTA GET the cauliflower. It is flash fried and then tossed in a sriracha aioli, topped with green scallions and sliced almonds.

27 minutes ago

Needed something to make me feel better about life😕...... so I made vegan balls and had it with couscous, shredded carrots,kale and red cabbage. 🙂 The vegan balls were made my blending dry, uncooked oatmeal with blackbeans,onions, peppers and sweet potatoes . 😁 Oh ...and mom made green juice....so I washed it down with that....

52 minutes ago

♡ おはようございます⭐️ キャ弁でもキャラフードでもなんでもない普通のごはん写真です🙆🙆🙆毎回急いでるので配置とか適当すぎて納得いってません🙆🙆🙆(笑) そして娘も彼も私もかなりの鶏好きなので鶏率の高さ笑 . . ✅カオマンガイ ✅ガイヤーン ✅鶏手羽元さっぱり煮 ✅ピーマン肉詰め ✅鶏つくね ✅ビーフシチュー(ぽいの笑 ✅薬味ダレ鶏 ✅いろいろ朝ごはん ✅いろいろ . 昨日は3人で志摩に行ってきました😙💓牡蠣美味しかった〜🐚✨ スペイン村では娘が制限で乗れないアトラクションは1つだけだったので、、、ほぼ制覇🎢❤️ユニバ同様、娘の怖がり方が面白すぎて私は怖さ吹っ飛びました😂😂😂 . . . #おうちごはん #晩ごはん #朝ごはん #お昼ごはん #おうちカフェ #ランチ #朝食 #昼食 #夕飯 #献立 #和食 #デリスタグラマー #breakfast #lunch #dinner #homemade #cooking #instafood #foodpic #foodpics #foods #yummy #foodgasm #food #foodstyling #yummy #Delicious #Japanese #Japanesefood #LIN_stagrammer

53 minutes ago

Good post-Thanksgiving dayeveryone🍎🎄 We hope you had an amazing day!! Today’s #holidayhealthhack is about fiber. Fiber is something you need to get into your diet everyday because it’s it helps regulate your blood sugar and it can help you feel full! Whole fruits are a great source of fiber (also lots of other nutrients). I like to keep a bowl out in either my kitchen or living room so that I can easily grab a piece whenever I’m feeling like having a snack💪🏼 Have a great day guys!!

53 minutes ago

Today's breakfast is a bit atas. The best homemade Artisan Bread from the talented Shirley with COREN Spain Iberico Luncheon Meat which was brought back from Hong Kong by friends. SHIOK! 😋😋😋 . . . #Makoeats #Burpplesg #burpple #hungrygowhere #whati8today #openricesg #sghawker #sgfoodie #foodies #foodphotography #foodie #foodgasm #foodporn #foodpics #food #foodoftheday #foodstagram #singaporefood #homecooked #canonsingapore #yoursingapore #stfoodtrending #8dayseat #eatoutsg #shiok #yum #coren #luncheonmeat

an hour ago

When your friend likes Oreos, you make her an Oreo cake naturally 😋🍪

an hour ago

- Bikin stock frozen food lagi, gak mau repot atau ribet, 1 adonan di jadiin 2 macem , egg chicken rolls dan shrimp rolls, padahal sih sama aja isinya , bedanya yang egg rolls ga di balur tepung panir, yang shrimp rolls potongnya meyerong samping dan di balur tepung panir. Kenapa begini? Soalnya si dede kalo uda denger kata shrimp atau udang , pasti ga bakal mau di makan 😂. Makanya di bilangnya egg chicken rolls aja. Ini sih ala2 saya aja ya, sebenernya bikin ga perna pake takaran semua kira2 aja. Jadi ini kira2 semua ya, kalo mau di tambah kurang silahkan, bebas aja. Sebelom di kukus semua, saya test rasa dulu, saya matengin 1 sdt di teflon bekas bikin dadarnya. Egg Chicken Rolls and Shrimp Rolls by Sofia's Kitchen : Bahan dadar: 4-5 butir telur ayam 2 sdm penuh tepung terigu 1 sdm penuh tepung maizena 1/2 sdt garam 180 ml air minum 1 sdm penuh margarine di lelehkan Cara: Kocok telur dengan whisk, lalu masuk semua bahan, kocok rata, lalu saring, biar tidak ada butiran tepung yang masih ngegerinjil, lalu dadar tipis2 di teflon sampai adonam habis. Sisihkan. Bahan isian daging: 500 gram daging dada ayam giling halus 300 gram udang giling/ cincang 1 batang daun bawang iris halus ( lagi gak punya) 1 bh bangkoang cincang kasar 1 sdt kaldu bubuk 1/2 sdt gula pasir 1 1/2 sdt garam 3/4 sdt merica 1 sdm bawang putih goreng 1 sdm kecap asin 1 sdm angciu ( skip gapapa) 2 sdm maizena 2 sdm tepung terigu 2 btr telur Adonan perekat : 1 sdm tepung terigu di campur sedikit air aduk rata ( kental ya) Cara: 1. Campur semua bahan daging, sampai rata. Saya pake food processor (mau test rasa bole, matangkan sedikit di teflon) 2. Ambil selembar dadar, beri isi adonan daging, gulung, rekatkan dengan adonan perekat. 3. Kukus sd matang. Dinginkan 4. Potong2 , yang egg chicken rolls saya potong lurus , tanpa di balur. 5 shrimp rolls , saya potong serong, lalu balur tepung terigu, lalu kocokan telur , terakhir tepung roti. 6. Siap di goreng, dan di simpan di freezer untuk stock. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ EAT or Pass 🐼👌-👿👎 Comment below 👇🏻👀 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow us-👍 @cooking.lovers.1 Follow us-🔥 @cooking.lovers.1 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Would you like to wear COOKING T-Shirts or Mugs, Leggi

an hour ago

This looks yummy! @Regranned from @fitness_bianca - 🍴NEW recipe! 😍🙌🏻 Vegan creamy mushroom Risotto (vegan and gluten-free) with chili 🌶 to warm up 😃👨‍🍳 👉🏻 you can find the recipe now on my blog now - link in bio👆🏻 Do you guys like risotto? 🍚 I think it’s such a easily made and delicious comfort dinner 😋 and especially with roasted mushrooms 😍👌🏻 who else loves mushrooms as much as I do? 🙋 Have fun trying and enjoy your evening! 😘 . . 🇩🇪🍴NEUES Rezept 😍🙌🏻 Cremiges Pilzrisotto (vegan und glutenfrei) mit Chili 🌶 zum aufwärmen 😃👨‍🍳 👉🏻 Das Rezept findet ihr jetzt auf meinem Blog - der Link zum Blog ist oben in meinem Profil👆🏻 Mögt ihr eigentlich gerne Risotto? 🍚 Ich finde das ist ein so schnell gemachtes und leckeres Abendessen 😋 und vor allem mit gebratenen Pilzen 😍👌🏻 Wer Pilze auch so sehr wie ich? 🙋 Viel Spaß beim ausprobieren und einen schönen Abend wünsche ich euch ! 😘 . . . . . #plantbased #foodlover #vegan #veganfood #heresmyfood #f52grams #food #foods4thought #gloobyfood #whatveganseat #bestofvegan #lovefood #feedfeed #foodpics #cleaneats #huffposttaste #healthyfood #foodgawker #veganrecipes #beautifulcuisines #veganfoodshare #buzzfeast #foodie #canondeutschland #eeeeeats #eattheworld #thekitchn #rice

an hour ago

Holiday Season = Eating Spree 😋😁