#haircare

2.820M Posts

a few minutes ago

Produkter til mændene. Balancing.Wash skaber balance i hovedbunden og er perfekt til manden som vasker hår ofte 🙌🏽✨

a few minutes ago

Fin frisure af @organichairbynadia, skabt med Argan Elixir, Dry Volume and Structure og sidst ,men ikke mindst, vores Firm Mist, som sørger for at frisuren kan holde dagen igennem 💪🏾💕

a few minutes ago

Penggunaan dan Aplikasi dari Ylang Ylang Complete Oil Ylang ylang complete sangat membantu mengatasi stres, kecemasan, depresi, kemarahan, dan berfungsi sebagai afrodisiak. Ylang Ylang complete juga dapat mengatasi masalah jerawat, kulit berminyak, dan dapat mengatasi alopecia (rambut rontok) Hati-hati saat pertama kali menggunakan Ylang ylang, karena dapat menyebabkan sakit kepala pada beberapa individu, terutama jika penyebaran (dengan diffuser) dalam konsentrasi tinggi. Nusaroma Truly Nature of Indonesia www.nusaroma.com/shop Whatsapp : 0812 9659 5258 #nusaroma #ylangylang #complete #foral #sweet #steam #distilled #aromaterapi #pure #natural #kecantikan #kesehatan #minyakpijat #health #beauty #spa #diffuser #blend #essentialoils #oilburner #inhaler #pure #natural #skincare #haircare #perfume #parfum #fragrance #wewangian #headaches #high #concentration

a few minutes ago

ORGANIC ARGAN OIL HAIR MIST, 100ml . Tiada lagi bau kepam pada rambut. Wangi macam oren je ada 😆. . Stress kan bila ada masalah rambut yang berminyak, terlampau kering dan rambut berbau busuk akibat terperap di dalam tudung. . Hair mist ni diadun bukan sahaja untuk atasi masalah di atas, tapi ia juga untuk menyelesaikan masalah rambut gugur & masalah kelemumur. . Hair mist PbySO adalah kawan baik kepada shampoo organik PbySO. Kenapa dorang bff? Sebab bila guna shampoo organik, rambut jadi keras/kering/kejung. Sebab dalam shampoo organik takde conditioner. So untuk lembutkan rambut, spray je hair mist. Nanti rambut jadi lembut & wangi. . Diadun sepenuhnya menggunakan minyak asli sweet orange yang sangat bagus untuk akar rambut dan kulit kepala. . Boleh guna hair mist ni setiap hari. Digalakkan 2x sehari untuk kesan yang puas hati. Boleh jugak guna pada bila-bila masa dan di mana jua 😍. . 🌻 Harga Retail: RM60 Sale: RM42 . . 🔴 Untuk dapatkan konsultasi dan buat belian produk Purebysafiyyahosman, whatsapp saya di 👇 . 🔴 +6011-10196556 (shikin) . 🔴 Poslaju Seluruh Negara . 🔴 Instagram: @PureBySo_purebysafiyyahosman . #purebysafiyyahosman #purebysaffiyahosman #purebyso #pbyso #pbysobaby #purebysafiyyahosmanjohor #purebysafiyyahosmanselangor #purebysafiyyahosmanpontian #purebysafiyyahosmankualalumpur #purebysafiyyahosmankl #purebyso #pbyso #scrubmuka #scrubbibir #lipscrub #lipscrubmurah #bodyscrub #scrubbadan #scrubbadanmurah #skincare #lipcare #bodycare #haircare #produkorganik #produksemulajadi #produkhomemade #naturalproduct  #homemadeproduct #organicproduct #nooem

a few minutes ago

Мужчинам тоже нужно делать укладку! И American Crew - это та брутальная косметика💪, которую они так давно икали! ⠀ Представляем вам крем средней и пену сильной фиксации, которые придадут объем, зафиксируют прическу и сделают вас неотразимыми на весь день! ⠀ На фото: - пена сильной фиксации - 1️⃣1️⃣5️⃣0️⃣ руб. - крем средней фиксации с натуральным блеском - 1️⃣0️⃣4️⃣0️⃣ руб. ⠀ #начниденьссебя #americancrew #уходзаволосами #уходзакожей #косметика #бьюти #бьютиблог #профессиональнаякосметика #косметикамосква #натуральнаякосметика #красотаспасетмир #professionalmakep #makeup #макияж #haircare #skincare #купитьмосква #longhair #longhairdontcare #shopping #hair #салонкрасоты #beautiful #trends #мода #модныйразговор #manifikonline #девушки #beautyblog

a few minutes ago

When perfectionist,super stylist, super gorgeous Mommie Priyanka Bharwani shares her feedback,experience and reviews on our favorite #maharanihairoil . We absolutely love her unbeatable style. She is one huge inspiration to all the new moms out there. Her impeccable style and glamour is always on point even while momming full time. You are #motherhoodgoals. Love you 😍 #Repost @amominlove ( @get_repost) ・・・ POST PARTUM HAIR LOSS • Hair is something that can add or subtract from your personality! . . Being a mother that's one more challenge you have to face post delivery. Immediate 3 months after child birth are quite decent for your hair since they're lustrous and bouncy but the 3rd month onwards you do suffer hair loss since hormones begin to settle down. It's termed as POST PARTUM HAIR LOSS. I suffered tremendous hair loss and I actually thought I would go bald if this would continue. That's when I decided to incorporate oil massages in my routine. . There's umpteen number of products available in the market for the same but using the correct one does make tremendous difference. I made a switch to @herbalicious_official which didn't only help my hair grow but it also helped in thickening the hair quality. It made my hair quite lustrous and no,it doesn't have a foul odor. The ready oil is packed (in the bottle) with herb roots and dried amla and shikakai (SWIPE 👉🏼) which keeps giving out its richness to the oil until the content is empty! !!!! This recipe is an ancient secret of the royals acquired with a lot and lot of research and hard work. . It takes a while to show results but yes It did prove to be a saviour for me and I swear by the product. Twice a week is good to begin with. It's definitely worth a try! • • • #workslikemagic #hairoil #postpartumhairloss #haircare #productreview #feedback #personalfavourite PC~ @stillstory108