#huda

337.269K Posts

a few seconds ago

🔝В наличии 🔥Набор помад! Качество хорошее 💸Цена : 350₽ ______________________________ 📝Для оформления заказа напишите нам What's App 📲+79383116660 ⬆️Или перейдите по ссылке на главной и выберете удобный для вас способ связи ✈️От 3000₽ покупки БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ РОССИИ #montale #kilian #jomalone #fleurnarcotique #парфюмерия #косметикаоптом #huda #kylie #mac #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #кмв #пятигорск #скфо #кмв #купитькосметику #косметика #глиттер #dermacol #визаж #макияж _________________________________ 🛍Удачных покупок💐

a few minutes ago

🔝В наличии 🔥Набор помад! Качество хорошее 💸Цена : 350₽ ______________________________ 📝Для оформления заказа напишите нам What's App 📲+79383116660 ⬆️Или перейдите по ссылке на главной и выберете удобный для вас способ связи ✈️От 3000₽ покупки БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ РОССИИ #montale #kilian #jomalone #fleurnarcotique #парфюмерия #косметикаоптом #huda #kylie #mac #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #кмв #пятигорск #скфо #кмв #купитькосметику #косметика #глиттер #dermacol #визаж #макияж _________________________________ 🛍Удачных покупок💐

11 minutes ago

🔝В наличии 🔥Набор помад с карандашом! Качество хорошее 💸Цена : 500₽ ______________________________ 📝Для оформления заказа напишите нам What's App 📲+79383116660 ⬆️Или перейдите по ссылке на главной и выберете удобный для вас способ связи ✈️От 3000₽ покупки БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ РОССИИ #montale #kilian #jomalone #fleurnarcotique #парфюмерия #косметикаоптом #huda #kylie #mac #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #кмв #пятигорск #скфо #кмв #купитькосметику #косметика #глиттер #dermacol #визаж #макияж _________________________________ 🛍Удачных покупок💐

11 minutes ago

🔝В наличии 🔥Набор помад с карандашом! Качество хорошее 💸Цена : 500₽ ______________________________ 📝Для оформления заказа напишите нам What's App 📲+79383116660 ⬆️Или перейдите по ссылке на главной и выберете удобный для вас способ связи ✈️От 3000₽ покупки БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО ВСЕЙ РОССИИ #montale #kilian #jomalone #fleurnarcotique #парфюмерия #косметикаоптом #huda #kylie #mac #makeuprevolution #anastasiabeverlyhills #кмв #пятигорск #скфо #кмв #купитькосметику #косметика #глиттер #dermacol #визаж #макияж _________________________________ 🛍Удачных покупок💐

20 minutes ago

Тушь Super Long 💣💣💣Balala Цена: 1300 тг _________________________________ Находимся по адресу ТД "Светофор" по ул.Я.Гашека Ждем всех каждый день с 11:00 до 18:00 ч. 🌷🌷🌷 Постоянным клиентам скидка! #milana #milanashop #kosmetikapetropavlovsk #красота #уход #здоровье #декоративнаякосметика #корейскаякосметика #mac #tutu #nyx #blackup #meis #kylie #pore #парфюм #духиручки #huda #beauty

40 minutes ago

Ik heb hier lang over nagedacht. Heb mijn angst opzij gezet en eindelijk een make-up filmpje gemaakt🙈. Het is nog niet perfect. Ben wel benieuwd wat jullie er van vinde😊. Tips zijn altijd welkom ladiess❤ ----- Full face with @hudabeauty #hudabeauty #huda@anastasiabeverlyhills #dipbrow #mediumbrown@shophudabeauty #electricpallet #hudabeautydesertdusk #desertduskpalette@hudabeautynederland #hudafauxfilterfoundation #hudaliquidmatte@rimorebeauty #desertrose • Brush @boozyshop #boozybrush

56 minutes ago

Набор жидкий матовых помад LIP LINGERIE VAULT (LIPLIVAULT) 30 цветов Матовая помада NYX – это идеальный вариант для подчеркивания естественной привлекательности и сексуальности губ. Однако оригинальная помада NYX Lingerie стоит очень дорого. Высокая цена позволяет многим девушкам купить лишь один из великолепных оттенков из существующей коллекции, хотя каждый из них может стать безупречным дополнением к яркому вечернему, деловому или повседневному макияжу. . 🔴цена 799 грн🔴 . для заказа пишите в директ ✅ . Доставка 1-2 дня ❗️📌 . #кайлидженер #кайли #тушьдляресниц #тушьmac #подводкадляглаз #подводкаmac #набор #декоративнаякосметика #AnastasiaBeverly #косметика #косметикаукраина #взаимныелайки #скидки #вседлявас #кистьдлямакияжа #мелитополь #матоваяпомада #помада #кайлипомада #huda #оригинальнаякосметика #tarte #тени #палеткатеней #Kylie

an hour ago

Yene gözel bir gün yene cekilişe icaze vermeyen gelinler 🙈🙈🙈 GELİNLİK @nuray__gelinlik👈 Gözel gelinliklerin mekanı Nuray Gelinlik Ve NURAY Beauty Centre 😗😗 @nuray__gelinlik 👈 @nuray_studio2👈 @lazer.nuray.beauty👈 Gelin paketi Saç Makyaj 180m👈 Gelin paketi Saç +Makyaj +Qaş +Üz+ dırnaq 200m👈 Gelinlikler ve Gelin bezeyi eyni Mekanda 👈 Gelin bezeyi bizden olan Gelinlere Gelin paltarında endirimler olacaq 👈 Yerlerimiz mehduddur Buyurun gelin 💖💖💖💖 #nuray_studio👈 Unvan:Neftçiler metro yaxini aile marketin arxası 62 saylı mektebin yanı ... (070)421-59-06 (012)571-90-79👈 #platya #weddingdress #weding #gelinlikmodelleri2017 #gelinmodelleri #gelinlik #gelin #aztagram #azerbaycan #nuray_studio #lazernuraybeauty #beauty #aztaqram #bakuinsta #instamakeup #makeuptutorial # #hudabeauty #huda #beauty #toy #xina #svadba #makeupvideo #insta #baku #gozellik #gelinlik

an hour ago

💗Подарочный набор CHANEL 5в1💗 —————————————————— Включает в себя💗: •Парфюм Chanel Coco Mademoiselle eau de Parfum 15 ml💞 •Парфюм Chanel Chance eau Tendre 15 ml💖 •Тушь для ресниц чёрная Chanel💓 •Карандаш для глаз чёрный с щёточкой для бровей Chanel💝, •Помада для губ Chanel красная💘 + Подарочная коробка💖😻🎀 ********************* Цена:1400₽🛍🎉 ********************* #косметика #косметикахабаровск #косметикахбк #косметикакхв #косметикадальнийвосток #kylie #nyx #mac #huda #девушки #девушкихабаровск #девушкихбк #хабаровск #люксреплика

an hour ago

Yene gözel bir gün yene cekilişe icaze vermeyen gelinler 🙈🙈🙈 GELİNLİK @nuray__gelinlik👈 Gözel gelinliklerin mekanı Nuray Gelinlik Ve NURAY Beauty Centre 😗😗 @nuray__gelinlik 👈 @nuray_studio2👈 @lazer.nuray.beauty👈 Gelin paketi Saç Makyaj 180m👈 Gelin paketi Saç +Makyaj +Qaş +Üz+ dırnaq 200m👈 Gelinlikler ve Gelin bezeyi eyni Mekanda 👈 Gelin bezeyi bizden olan Gelinlere Gelin paltarında endirimler olacaq 👈 Yerlerimiz mehduddur Buyurun gelin 💖💖💖💖 #nuray_studio👈 Unvan:Neftçiler metro yaxini aile marketin arxası 62 saylı mektebin yanı ... (070)421-59-06 (012)571-90-79👈 #platya #weddingdress #weding #gelinlikmodelleri2017 #gelinmodelleri #gelinlik #gelin #aztagram #azerbaycan #nuray_studio #lazernuraybeauty #beauty #aztaqram #bakuinsta #instamakeup #makeuptutorial # #hudabeauty #huda #beauty #toy #xina #svadba #makeupvideo #insta #baku #gozellik #gelinlik

an hour ago

Спасибо большое за отзыв😁❤️ #Repost @kachkaeva1 ( @get_repost) ・・・ Ну вы знаете же, меня прям трясёт от косметики😍 Нашла сегодня такооооое место😝 вообщем заходишь и попадаешь в сказку «Алиса в стране чудес», а там реально стоооолько чудес😅 самые топовые новинки #musthave 🤪 Короче девочки, там есть все и #becсa #urbandecay #georgioarmani #limecrime #huda и все оригинал👌🏽 А в руках знаете че? Это румяна #nars “оргазм» которые даже не нуждаются в представлении, ведь все бьютиблогеры пели им дифирамбы👌🏽 Вообщем сдаю явки пароли @alice_cosmetics_ufa находиться в Облаках ❤️

a day ago

Susu Maaez, Susu Untuk Kulit & IQ . Kandungan Susu Maaez; 👉Sarang Burung 👉Susu Kambing 👉Habbatus Sauda 👉Buah Tin 👉Kismis 👉Kurma 👉Delime 👉Biji Aprikot 👉Madu 👉Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu. . . Kelebihan Susu Maaez . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . #SusuMaaez Rm50 Free Postage With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a day ago

Susu Maaez, Susu Untuk Kulit. . . Siapa boleh minum Susu Maaez ni? . 👉Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 460gram. . . Kelebihan Susu Maaez; . 👉Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 👉Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 👉Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit 👉Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar 👉Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah 👉Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan 👉Memberikan tenaga dan mengekalka kecergasan 👉Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan 👉Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi 👉Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu 👉Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin 👉Mengurangkan masalah keguguran rambut . #SusuMaaez Rm50 Free Postage With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a day ago

Bagi siapa yang malas nak gunakan skincare, siapa yang rasa malas gunakan apa-apa #skincare. Wajib cuba #SusuMaaez sebagai supplement kecantikan awak. Bangun pagi, cuma bancuh satu sachet #SusuMaaezOriginal sebagai makanan tambahan awak. . . Yang pastinya #SusuMaaez boleh buat rambut kurang keguguran dan jerawat malu-malu nak keluar. Sangat berkesan dan susu maaez sangat sedap tau awak. Seriusly! . #SusuMaaez Rm50 Free Postage With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

See result #TheBeautyHacks bila pengguna konsisten. Parut jerawat dan jerawat menghilang bila kita rajin dan setia menggunakan produk #tbh ni. . . Soap bar turmeric/rice - RM12 each Face scrub Milk/Gold - RM33 each. Face mask Turmeric - RM29 each Face mask Honey - RM45 Face Cream Honey Aloevera - RM45 Lipscrub - Rm22 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

#FullSetFromHeadToToe fuhhh, dia sangat happy dan sangat berterima kasih dengan #Founder #TheBeautyHacks sebab produk #tbh ni mampu repair pengguna punya skin condition. . . Soap bar turmeric/rice - RM12 each Face scrub Milk/Gold - RM33 each. Face mask Turmeric - RM29 each Face mask gel Honey - RM45 Face Cream Honey Aloevera - RM45 Lipscrub - Rm22 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

FULL SET SKINCARE CEPAT SOLD OUT! . Kata orang ramai, muka ni aset kita, Muka ni jadi first impression pada orang lain. Sebab tu kena jaga muka lebih sikit. Amboi amboi melampau tau uolls 😂 patut skincare The Beauty Hacks cepat sangat habis! . Full set skincare ni kita serta kan: Cleanser soap Face scrub Face mask Face cream as moisturiser Face mask gel as sleeping mask and as moisturiser too. . Kulit muka kita ni tak cukup kalau sekadar pakai pencuci muka sebab bila kita cuci muka, pH kulit akan berkurangan. So kita akan seimbangkan kulit muka dengan pelembap yang baik serta masker untuk dijadikan kulit makin bersih dan licin. . Face scrub juga penting sangat dalam penjagaan kulit muka. Boleh dikatakan satu dunia tahu kepentingan scrub untuk membuang sel sel kulit mati yang berpunca kulit muka kita nampak kusam dan tidak bermaya. So The Beauty Hacks sediakan: . Soap bar turmeric/rice - RM12 each Face scrub Milk/Gold - RM33 each. Face mask Turmeric - RM29 each Face mask gel Honey - RM45 Face Cream Honey Aloevera - RM45 Lipscrub - Rm22 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

SET PENCERAH LENGKAP DARI THE BEAUTY HACKS! 🎈 . Jom dapatkan diskaun terbaik dari ladang dengan set pencerah ni. Serius! . Gunakan Soap Bar The Rice bagi membersihkan badan dari segala kotaran. Ditambah pula dengan Body Scrub The Rice bagi membuang sel-sel kulit mati pada badan. . Awak juga boleh gunakan Whitening Lotion sebelum tidur pada waktu malam atau sebelum keluar rumah. Ada SPF 50+ tau. Mampu melindungi kulit awak dari sinaran matahari. . . #SoapBarRice Rm12 #BodyScrubRice Rm33 #WhiteningLotion Rm43 #Diskaun Rm5 With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

Lain pula dengan pengguna kita ni, kulit muka breakout habis lepas guna satu produk ni. Kami suggestkan dia free skin before guna produk #TheBeautyHacks ni. Meh tengok item apa yang dia guna . . #SoapBarTurmeric Rm12 #FaceMaskHoney Rm45 #FaceCreamAloeveraHoney Rm45 #FaceMaskTurmeric Rm29 #Diskaun Rm5 With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

Lately sis memang tak sempat nak minum air putih secukupnya. So bibir pun dah mula kering dan merekah sampai bila pakai lipstick kat bibir pun dah tak boleh nak cover. . . Merekah tu sampai rasa pedih-pedih. Nak makan pun susah tau. Semalam sebelum tidur sis sapu Lip Scrub Rose Lollypop ni pada bibir. . . Ehh, kenapa bibir kering nak kena pakai Lips Scrub pulak? . . Lips scrub rose lollypop ni bukan lips scrub yang jenis gula tu tau! Lips scrub ni ada petroleum jelly yang boleh melembabkan bibir kita. Dia bukan sekadar skrub semata-mata. . . Cuba korang tengok dia punya tekstur. Tak kasar kan? Sekarang rasa lembut je bibir. Tangan tu asyik nak sentuh bibir je. Her her her. . #Lipscrub Lolipop Rm22 With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz

a week ago

10 KEBAIKAN FACE MASK TURMERIC YANG ANDA WAJIB TAHU ! . . Hi dan Assalamualaikum semua. Ramai yang tanya macam mana caranya nak apply face mask turmeri? Berapa banyak dan nak mix dengan apa untuk masalah kulit berjerawat, kering dan lain-lain? . . So hari ni kami nak share 5 cara dan bahan yang korang boleh mix bersama Face Mask Turmeric yang korang dah beli tu. . . Best ke Face Mask Turmeric ni gais? Bukan setakat best tapi awesome babes ! Kita punya serbuk kunyit bukan biashe-biashe ni. Sebab kita ada collagen, pati akar kayu dan juga vitamin . . Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari in ! . . KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC 1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat 2. Mengatasi masalah kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi pigmentasi 5. Menghaluskan kulit muka 6. Mengangkat sel-sel kulit mati 7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata 8. Meratakan tona kulit 9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut 10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah . . #FaceMaskTurmeric Rm29 With Free Gift Whatsapp 0132480488 . . #produkkecantikan #produkkosmetik #produkmurah #produkoriginal #skincarebodycare #skincareoriginal #mylea #thebeautyhacks #sistholipmatte #nafuraproduk #dyxycosmetic #shhazbeautyofficial #huda #alfaalhacosmetic #muabellaz