#mouthmask

3.866K Posts

an hour ago

À partir de Minuit | Valable sur tout le Site | Jusqu’à Dimanche soir. #octobrenoir

2 days ago

BASIC FACE MASK ❤️ Credit to : @ninz_910 🌸 __________________________________________________ Ramai sangat pm sis tanya bila nak restock basic face mask ni. Haaa ni dah ada ni so kalau korang nak baik cepat2 ws sis sebelum habis ye nak. Face mask ini available dalam 2 colour, hitam dan pink. Korang akan dapat sama seperti dalam gambar, senang je bernafas, material kain sangat selesa, tahan lasak san boleh dibasuh. Harga macam biasa sis mana jual mahal2 mak mertua marah,Rm 25 je ! Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. So korang yang nak boleh ws sis 017-4327948 sebelum stock habis. #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut

4 days ago

My natural hair colour 😮✌😁

a week ago

NAK FACE MASK PERCUMA ? Jom join giveaway dari @ia_concept dengan Follow 3 steps mudah ! 1. Like gambar ini 2. Follow insta @ia_concept 3. Comment di bawah "Done follow" dan mention seorang rakan anda. Pemenang akan dipilih secara rawak. Lagi banyak comment lagi tinggi peluang menang. So jom join mudah je mana tahu rezeki korang 😘. #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut #maskhitam #topenghitam #sayajualtopeng