#mouthmask

4.390K Posts

32 minutes ago

BASIC FACE MASK ❀️ __________________________________________________ Face mask ini available dalam 2 colour, hitam dan pink. Korang akan dapat sama seperti dalam gambar, material kain sangat selesa, tahan lasak, senang bernafas dan boleh dibasuh. Harga permulaan mur mur je sis mana jual mahal2 mak mertua marah, RM 30 je ! Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. So korang yang nak boleh ws sis 018-6618276 sebelum stock habis. #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah

3 hours ago

[ LIKE AND COMMENT UNTUK MENANGI MASK PERCUMA ! ] BASIC FACE MASK πŸ’ž ________________________________________________ Korang nak face mask yang nampak kemas, senang bernafas,material kain selesa, tahan lasak dan siap boleh dibasuh ? Korang memang di tempat yang betul ! Di @ia_concept memang jual face mask yang kualiti A+ ! Harga macam biasa sis mana jual mahal2 mak mertua marah,Rm 25 je untuk korang 😘 Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. Stock memang sangat2 limited nak habis dah, baik korang ws sis sekarang kalau nak 0174327948 πŸ’ž #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut

11 hours ago

🍟

2 days ago

it's birttthdai eve bitchezzz !!!! hyppppped ✨✨✨✨✨✨✨ πŸŽ€πŸŽ€πŸ’™β™“πŸ’™πŸŽ€πŸŽ€ πŸŽ€. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ .πŸŽ€ πŸŽ€πŸ’™πŸ’™β™“πŸ’™πŸ’™πŸŽ€ πŸŽ€πŸ’™πŸ’™β™“πŸ’™πŸ’™πŸŽ€ πŸŽ€. πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ .πŸŽ€ πŸŽ€πŸŽ€πŸ’™β™“πŸ’™πŸŽ€πŸŽ€ β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜ #pisces #goodlife #birthdaygirl #perfecto #ootd #instagood #fuzzy #buckethat n a #mouthmask #muthafucka #wytchbytch #hyped

2 days ago

[ LIKE AND COMMENT UNTUK MENANGI MASK PERCUMA ! ] BASIC FACE MASK πŸ’ž Credit to : @alfarisithani_ 🌸 __________________________________________________ Dah lebih 2500++ face mask terjual ! 😍 Korang bila pulak nak dapatkan ? Face mask @ia_concept memang nampak kemas, senang bernafas,material kain selesa, tahan lasak dan siap boleh dibasuh tau 😁 Harga macam biasa sis mana jual mahal2,Rm 25 je untuk korang 😘 Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. Stock memang sangat2 limited nak habis dah, baik korang ws sis sekarang kalau nak 0174327948 πŸ’ž #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut

5 days ago

❀🌹 #anime #manga #animeboy #animeguy #kawaii #cool #coolmask #mask #masked #oc #fanart #ikemen #bishounen #cute #coolguy #coolanime #handsome #art #artwork #black #pixiv #tumblr #mouthmask #medicalmask #gasmask #zip #tape #mouthguard #bloody #broken Retrieved from: https://www.google.com.ph/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwit6bvK-OHYAhWJgLwKHQdCC84QjhwIBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.zerochan.net%2F1405875&psig=AOvVaw3_R3TKsv73V0dXbHsHHkUv&ust=1516379620501797

a week ago

[LIKE DAN COMMENT UNTUK MENANGI CAP PERCUMA !] LITTLE BEAR FACE MASK 🐻 _________________________ Yes ! Untuk korang yang request nak sis restock mask little bear yang cute ni kan, sis dah masukkan stock baru ! 🐻Memang shooooo cute lah mask ni ,material kain selesa, tahan lasak, senang bernafas dan boleh dibasuh. Harga macam biasa sis mana jual mahal2 Rm 25 je ! Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. So korang yang nak boleh ws sis 017-4327948 sebelum stock habis. #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #facemaskmalaysia #kpopmaskmalaysia

a week ago

[ LIKE AND COMMENT UNTUK MENANGI CAP PERCUMA ! ] BASIC FACE MASK & LITTLE BEAR FACE MASK πŸ’ž Credit to : @faihanah__ & friends 🌸 __________________________________________________ Dah lebih 2500++ face mask terjual ! 😍 Korang bila pulak nak dapatkan ? Face mask @ia_concept memang nampak kemas, senang bernafas,material kain selesa, tahan lasak dan siap boleh dibasuh tau 😁 Harga macam biasa sis mana jual mahal2,Rm 25 je untuk korang 😘 Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. Stock memang sangat2 limited nak habis dah, baik korang ws sis sekarang kalau nak 0174327948 πŸ’ž #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut

a week ago

[LIKE DAN COMMENT UNTUK MENANGI CAP PERCUMA !] LITTLE BEAR FACE MASK 🐻 _________________________ Yes ! Untuk korang yang request nak sis restock mask little bear yang cute ni kan, sis dah masukkan stock baru ! 🐻Memang shooooo cute lah mask ni ,material kain selesa, tahan lasak, senang bernafas dan boleh dibasuh. Harga macam biasa sis mana jual mahal2 Rm 25 je ! Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. So korang yang nak boleh ws sis 017-4327948 sebelum stock habis. #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #facemaskmalaysia #kpopmaskmalaysia

a week ago

[ LIKE AND COMMENT UNTUK MENANGI CAP PERCUMA ! ] BASIC FACE MASK πŸ’ž Credit to : @muhdarumie 🌸 __________________________________________________ Dah lebih 2500++ face mask terjual ! 😍 Korang bila pulak nak dapatkan ? Face mask @ia_concept memang nampak kemas, senang bernafas,material kain selesa, tahan lasak dan siap boleh dibasuh tau 😁 Harga macam biasa sis mana jual mahal2,Rm 25 je untuk korang 😘 Face mask ni readystock, so korang bayar je harini, esok sis post terus. Dalam 1-3 hari sampai rumah. Stock memang sangat2 limited nak habis dah, baik korang ws sis sekarang kalau nak 0174327948 πŸ’ž #sayajualfacemask #facemask #koreanfacemask #antidustfacemask #penutupmulut #mouthmask #facemaskmurah #kpopfacemask #maskmuka #maskmulut #sayajualmaskmulut #penutupmulutmurah #topengmuka #topengmurah #topengmulut