#muakualalumpur

77.478K Posts

a few minutes ago

A I N A | P a n t a i D a l a m 💕 . Pakej Bridal @schasahar Makeup @byss.co . Thank you akak sayang trust my work 😍😍 . _________________________________________💕 👰🏻 0166306767 (wassap | sms only) 👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply _________________________________________💕 #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #makeupartistkl #makeupartis #makeupartist #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #sayajual #bazaarmakeupservice #solekantunang #bridalmakeupmalaysia #sanding #nikah #makeupartistshahalam #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muasubangjaya

a few minutes ago

A I N A | P a n t a i D a l a m 💕 . Pakej Bridal @schasahar Makeup @byss.co . Thank you akak sayang trust my work 😍😍 . _________________________________________💕 👰🏻 0166306767 (wassap | sms only) 👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply _________________________________________💕 #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #makeupartistkl #makeupartis #makeupartist #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #sayajual #bazaarmakeupservice #solekantunang #bridalmakeupmalaysia #sanding #nikah #makeupartistshahalam #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muasubangjaya

a few minutes ago

M I M I | K o t a D a m a n s a r a 💕 . Terima Kasih sayang 💕💕 . _________________________________________💕👰🏻 0166306767 (wassap | sms only) 👰🏻 M.U.A : Based KL / Selangor ,I do travel t&c apply _________________________________________💕 #muakualalumpur #muamalaysia #muakl #makeupartistkl #makeupartis #makeupartist #mytouch #muaselangor #makeupbertunang #belajarmakeup #makeupartistmalaysia #muashahalam #muaklang #sayajual #bazaarmakeupservice #solekantunang #bridalmakeupmalaysia #sanding #nikah #makeupartistshahalam #tunang #muaklangvalley #makeupartistkualalumpur #bridalmakeupmalaysia #muaampang #muacheras #muagombak #muasubangjaya

32 minutes ago

Effortless messy bun with side braid covered with lots of jasmine flower. **this hairdo was done without the use of any heat tools . . . . . Available for collabs and working together! ☺ For enquiries 📱 +60162863396 Facebook: MUA Diva Kesher Instagram: @divakesher_mua #divakesherMUA #certifiedMUA #MUAklang #MUAshahalam #MUAkualalumpur #MUAklangvalley #MUAselangor #MUAmalaysia #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeuptransformation #wakeupandmakeup #indianbride #southindianlook #indianwedding #ilovemakeup #amazingmakeupart #bridezilla  #indianglam #contourandhighlight #sareenotsorry #empoweringwomen #beautyinspiration #makeupaholic #anastasiabeverlyhills #abhglowkit #beboldbebeautifulbeyou #smokeitlikeDivaKesher

an hour ago

Ayah-Bunda sdh lama nikah? Tp blm jg punya momongan? Sdh promil kemana mana dan sdh menghabiskn banyak uang tp blm jg berhasil?😞Yuk bunda konsul dgn kami dan temukan solusinya 👍👍👍. # Regrann Follow: @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat @info_kehamilan_singkat 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : D55006C1 📲WA; 081233512524 📲LINE; 081233512524

an hour ago

.. Morning DYXY Lovers 🌸😘 . Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics? 😉 . ♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless. . ♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain. . ♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM. . ♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream . ♥️DYXY Mascara tahan lebih 12 jam, kalis air dan melebatkan bulu mata . . 🚗 💨COD KL & SELANGOR (FREE) . 📮🏃POSTAGE SETIAP HARI (FREE) . . WHATSAPP ATAU KLIK LINK DI BIO👇👇 📲 013 5077251 📲 013 5077251 📲 013 5077251 . . #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxyagent #dyxyselangor #teamfl #MUAkualalumpur #MUAselangor #makeupartist #dyxyklang #dyxySubangjaya #dyxyPutrajaya #dyxyShahalam #dyxypetalingjaya #dyxykualakumpur #dyxyklcc #dyxyampang #dyxycheras #dyxygombak #dyxywangsamaju #dyxyDamansara #dyxyPuchong #sdyxysgbuloh #dyxybangi #dyxykajang #dyxyserdang

an hour ago

Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️ . COD AREA :- 🚗Klang 🚗Serdang 🚗Subang Jaya 🚗Putrajaya 🚗Cyberjaya 🚗petaling Jaya 🚗Kuala Lumpur 🚗Ampang 🚗Cheras 🚗Gombak 🚗Damansara 🚗Bangsar 🚗Puchong 🚗usj 🚗sungai Buluh 🚗Bangi 🚗Kajang 🚗Banting 🚗Shah alam Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘 . 🚚💨COD SETIAP HARI 📮📦POSTAGE SETIAP HARI . . Whatsapp wawa 📲011-1123 3874

an hour ago

FRESH FEEDBACK ‼️‼️ . . PAKAI DYXY JIMAT DUIT!! . . "Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS" . Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️ . 🌸Makin cantik 🌸Makin flawless 🌸Makin glowing 🌸Makin berseri 🌸Makin confident . 🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain. 🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi 🙋🏻tahan selama 8jam 🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu . HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️ . Whatsapp wawa 📲011-1123 3874

an hour ago

SIMPLE TAPI PENUH YAKIN DIRI🎈 . Bila guna set basic lady Korang akan tersgtla confident. . Ada 3 item dalam set basic lady: . 💘Bc cream foundation 💘Mineral Green tea face mist 💘brush gemuk pendek padat . . Dalam 3 minit dah bersiap! Kulit muka flawless dan glowing ullss😻❄️ . Tahan 8 jam tuuuu . All items ada kelulusan KKM tauuu . Join WhatsApp wawa dan grab hrga promo‼️ 📲011-1123 3874

2 hours ago

MEDAN, Makeup Class Roadshow... @preciouseventplanner_ mempersembahkan Makeup Class Roadshow dengan @Vizzily . MEDAN 03 FEBRUARI 2018 . Jam 10.00 - 16.00 . KURSI SANGAT TERBATAS!! Peserta membawa model dan alat makeup lengkap serta cermin untuk praktek . Include : Sertifikat, Lunch, goodiebag Voucher 250.000 dari precious EP . Cepat daftarkan diri anda! KURSI TERBATAS . Info lengkap Wa : 0821-8249-2220 Line : @preciousplanner (pake @) . #makeup #mua #muabali #makeupclass #beautyclass #muapalembang #muamakassar #muabandung #mualampung #muajambi #muamedan #muamanado #muakendari #muabanjarmasin #muamalang #muasurabaya #muakendari #muajohor #muajohorbahru #muasingapore #muakualalumpur #muasemarang #muapekanbaru #muadenpasar #muapontianak #muasolo #muayogyakarta #muayogya #makeupbali #muabalikpapan #muajakartautara

3 hours ago

DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MALAS MEKAP, TAPI ADA HATI NAK NAMPAK FLAWLESS & GLOWING . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, sepantas 2 minit untuk tampil cantik 😘 . ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (makin lama pakai, makin cerah kulit) ✔ Full coverage (cover jeragat dan cela segera) ✔ Tak nampak over untuk pakai hari-hari (tak nak muka putih tangan hitam) ✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!. ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Lelaki pun boleh guna . Ada OFFER menarik sepanjang bulan JANUARY & FREE GIFTS terbaikkk! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓Rugi tak beli sekarang. Murah, jimat dan sangat berbaloi 💕💕💕 . 📲 0133916862 . #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #foundation #foundationterbaik #foundationmalaysia #cosmeticsmalaysia #dyxybandarseriputra #dyxybukitmahkota #dyxynilai #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxyklsentral #dyxybandarsripermaisuri #dyxycheras #dyxykualalumpur #dyxyselangor #makeupbased #makeupcantik #muaselangor #muakualalumpur #teamfl

10 hours ago

Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn., . . . . Tidak ada hal yang sia sia jika di lakukan dengan penuh kesabaran, ketekunan dan keyakinan .. apapun itu butuh proses dan waktu ... Dan Tidak ada istilah gagal atau tidak berhasil, yang ada itu menyerah lebih cepat .. Akan tiba di satu titik dimana setiap kesabaran akan berbuah kebahagiaan dan disetiap ketekunan dan keyakinan akan membawa mu ke impian yg di idamkan .. Maka pahamilah ini dengan kebersihan jiwa dan keihklasan hatimu ... Ikut Promilnya insyaallah positif hamil.... amin... Follow: @specialis_kehamilan08 @specialis_kehamilan08 @specialis_kehamilan08 @specialis_kehamilan08 @ 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : D9E3C6F7 📲WA; 085732370085 📲LINE; 085732370085

a day ago

SWEET DOLL LOOK FOR HER (cahaya tak memberi la uols tapi nak upload juga) . NO CONTACT LENS Untuk nampak macam doll penggunaan kanta lengkap adalah sangat membantu 💥 . #muamalaysia #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #muabangi #muaselangor #muaampang #muaserdang #mualangkawi #muacheras #muashahalam #muakualalumpur #muasegambut #muaserikembangan #muasemenyih #muagombak #muaselayang #makeup2018 #makeupbridesmaid #makeupdinner #malarsegarlook #muaputrajaya #muacyberjaya #muapuchong

a day ago

Incoming Stock ETA : Early - Mid February 🦋 Pixi Beauty Glow Tonic Exfoliating Toner 250ml : RM110 (price in Sephora RM140) 100ml : RM75 (Price in Sephora RM87) 🌸💯 Authentic Oroginal from UK 🌸suitable for ALL Skin Type 🌸Formulated with 5% Glycolic acid 🌸Ingredients: aloe vera and gingseng & botanical extract 🌸Alcohol FREE 🌸NO tested on animal 🌸Exfoliates, brighten and smooths skin 🌸INSTANT Glow Enhancer 🐥Postage fee RM8 WM / RM10 EM Book yours now 😍 017-2074381 (wani) #piximalaysia #pixibeautymalaysia #pixiglowtonicmurah #pixiglowtonicmalaysia #pixiglowtonicreadystock #sephoramy #sephoramalaysia #makeupartist #makeupmalaysia #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #skincaremurah #skincaremalaysia

a day ago

DYXY DICIPTA KHUSUS UNTUK ORANG YANG MALAS MEKAP, TAPI ADA HATI NAK NAMPAK FLAWLESS & GLOWING . Set Dyxy BC Cream yang tengah Viral, sepantas 2 minit untuk tampil cantik 😘 . ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔ Ada Vitamin E (pudarkan parut) ✔ Ada SPF 50 utk protect kulit dari sinaran uv. ✔ Ada kandungn ARBUTIN (makin lama pakai, makin cerah kulit) ✔ Full coverage (cover jeragat dan cela segera) ✔ Tak nampak over untuk pakai hari-hari (tak nak muka putih tangan hitam) ✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat!. ✔ Ada oil control untuk kulit berminyak ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit ✔Lelaki pun boleh guna . Ada OFFER menarik sepanjang bulan JANUARY & FREE GIFTS terbaikkk! . TUNGGU APA LAGI❓❓❓Rugi tak beli sekarang. Murah, jimat dan sangat berbaloi 💕💕💕 . 📲 0133916862 . #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #foundation #foundationterbaik #foundationmalaysia #cosmeticsmalaysia #dyxybandarseriputra #dyxybukitmahkota #dyxynilai #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxyklsentral #dyxybandarsripermaisuri #dyxycheras #dyxykualalumpur #dyxyselangor #makeupbased #makeupcantik #muaselangor #muakualalumpur #teamfl

a day ago

Hello bride & groom to be, it's been a wonderful 2018 and we're offering best promotion ! . Let's all of your friends know as we have slots available for 2018 . Tag Them ! . For more details & inquiries feel free to contact us at +60104303433 including all important details below : 1. Name: 2. Date(s): 3. Type of event(s) 3. Venue/Location: . Photo by @weddingsbytheduo

a day ago

Incoming Stock ETA : Early - Mid February 🦋 Pixi Beauty Glow Tonic Exfoliating Toner 250ml : RM110 (price in Sephora RM140) 100ml : RM75 (Price in Sephora RM87) 🌸💯 Authentic Oroginal from UK 🌸suitable for ALL Skin Type 🌸Formulated with 5% Glycolic acid 🌸Ingredients: aloe vera and gingseng & botanical extract 🌸Alcohol FREE 🌸NO tested on animal 🌸Exfoliates, brighten and smooths skin 🌸INSTANT Glow Enhancer 🐥Postage fee RM8 WM / RM10 EM Book yours now 😍 017-2074381 (wani) #piximalaysia #pixibeautymalaysia #pixiglowtonicmurah #pixiglowtonicmalaysia #pixiglowtonicreadystock #sephoramy #sephoramalaysia #makeupartist #makeupmalaysia #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #skincaremurah #skincaremalaysia

a day ago

Assalamualaikum semua! . Sesiapa yang berminat nak facial, nak bersihkan daki di muka, manjakan muka, matikan sel jerawat, v-shape, kurangkan kedutan di muka, kurangkan eyebag dan buang blackhead/whitehead???? . Haaaa boleh whatsapp anis 0126470337 untuk booking slot facial! 😍 InshaAllah korang takkan rasa rugi lepas buat facial, muka rasa bersih dan ringan! 🤗 . Jom jadi cantik sama2! 😘

a day ago

And today I got this pretty girl with a magnificent skin complexion guys! (Products are all from huda beauty and abh

a day ago

📣📣📣BRITSHOPMY NEW YEAR SALE! Picture: HUDABEAUTY LIQUID MATTE BOMBSHELL ALL HUDABEAUTY LIQUID MATTE ONLY RM110.00 EACH! (POSTAGE EXCLUDE. FEE : RM8 SM/RM11 SS) List of Available Shades: BOMBSHELL❌ TROPHY WIFE GOSSIP GURL SHOWGIRL WIFEY CRUSH SUGAR MAMA SHOWGIRL WILD CHILD MAMACITA BIKINI BABE TO ORDER WHATSAPP ME AT 01110015615 100% ORIGINAL! STRICKLY NO FAKE! #hudabeautydesertdusk #sayajualhudabeauty #hudabeautymalaysia #bazaarpaknil #sayajualbeautyproduct #sayajual #instashop #sayajualbeautyproduct #sayajualmurah #sayajualmakeup #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknilmakeup #muamalaysia #muakualalumpur #muaselangor #muaperak #muakedah #muaperlis #muamelaka #muajohor #muapahang #muaterengganu #muakelantan #muasabah #muasarawak

a day ago

AstahfirAllah sungguh tega sekali orang tua membuang anak yg lahir dari rahimnya sendiri semoga yg komen ASTAHFIRALLAH di berikan momongan AMIN🙏 Semoga yg like💝dan mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini Amin🙏

a day ago

. Birthday girl dinner with family in Putrajaya 💕 . Happy birthday bestfriend 😘 enjoy today with your dearest family! . . . Any makeup service/bookings please click link on my bio to whatsapp me directly!📱 . Fd : @alhaalfacosmetics_hq (auri + morri) Blusher : Zoeva Eyeshadow : Morphe Lips : mix wardah + essence . #muaselangor #muaputrajaya #muashahalam #muabangi #muakajang #muakualalumpur #muaputrajayamurah #muabangimurah #muakajangmurah #muashahalammurah #muakualalumpurmurah #makeupserviceputrajaya #makeupservicebangi #makeupservicekajang #makeupserviceshahalam #makeupservicekualalumpur #makeupservicemalaysia #muamalaysia #muashequeeennn #touchbyshequeeennn