#muapenang

107.477K Posts

29 minutes ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

an hour ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

an hour ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

an hour ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

an hour ago

Jana pendaptan sampingan bersama kami DYXY PENANG 😍 . . Jom! Nur tengah cari dropship yang nak sama2 nak berubah and senang 😊 . . Untung untuk setiap jualan RM20 😊 Nampak macam sikit kan. Eh tak! Kalau awak betul2 nak bagi full comitment kita tengok ya berapa untung dalam sebulan awak dapat RM20 x 1 x 30 hari = RM600 Tu kalau jual satu set setiap hari. Tapi kalau dapat 5 customer?? . . RM20 x 5 x 30 hari = RM3000 Banyak kan?? Dah macam sebulan gaji 😊 Jom wassap Nur. Tempat terhad sebab Nur tak nak ambil ramai-ramai. Yang penting kena rajin and ada usaha 💪🏻 . .📱0134491206 .📱0134491206 .📱0134491206 #sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #dropshipwanted #teamfl #muapenang #muamalaysiamakeupartist

an hour ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

an hour ago

HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ???????????????? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?????? . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT???? . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . . Jowm grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . ❤️ Basic Lady D RM140 ❤️ Perfect Lady D RM180 ❤️ Beauty Lady D RM200 ❤️ Complete Lady D RM240 ❤️ FREE POS + FREE GIFT . #bccream #dyxy #dyxylipsmatte #muashahalam #muamelaka #muapenang #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah #sayajualdyxybccream #sayajualdyxycosmetics #sayajualdyxybrush #sayajualdyxykajang #sayajualdyxygreenteafacemist #sayajualdyxysemenyih #sayajualdyxycheras #sayajualdyxysayaguna #sayajualdyxyoriginal #sayajualdyxyproduct #sayajualdyxyfacemist #sayajualdyxybangi #sayajualdyxynilai #sayajualdyxycosmetic #sayajualdyxyfoundation #sayajualdyxylipstick #sayajualdyxycosmeticsmurah #sayajualdyxycosmeticsmurahmalaysia

3 hours ago

LOOK HALF CUT CREASE !! . Kelas make up untuk look Half cut crease dibukaa !!! Jum join 😍 Yuran serendah RM 200 SAHAJA !! . ☑️ Makan disediakan ☑️ Peralatan disediakan ☑️ Sijil Diberikan ! ☑️ Nota juga diberi ☑️ Doorgift pun ada ye ! . Direct www.wasap.my/60174064665/kelascutcrease . #kelasmakeuppenang #kelasmakeup #cutcrease #muapenang #muaperda #muamalaysia

3 hours ago

LOOK HALF CUT CREASE !! . Kelas make up untuk look Half cut crease dibukaa !!! Jum join 😍 Yuran serendah RM 200 SAHAJA !! . ☑️ Makan disediakan ☑️ Peralatan disediakan ☑️ Sijil Diberikan ! ☑️ Nota juga diberi ☑️ Doorgift pun ada ye ! . Direct www.wasap.my/60174064665/kelascutcrease . #kelasmakeuppenang #kelasmakeup #cutcrease #muapenang #muaperda #muamalaysia

3 hours ago

LOOK HALF CUT CREASE !! . Kelas make up untuk look Half cut crease dibukaa !!! Jum join 😍 Yuran serendah RM 200 SAHAJA !! . ☑️ Makan disediakan ☑️ Peralatan disediakan ☑️ Sijil Diberikan ! ☑️ Nota juga diberi ☑️ Doorgift pun ada ye ! . Direct www.wasap.my/60174064665/kelascutcrease . #kelasmakeuppenang #kelasmakeup #cutcrease #muapenang #muaperda #muamalaysia

6 hours ago

Cover Face Naturactor (Foundation) by Meiko Cosmetics Japan . . ✔ Cover kulit muka. ✔Texture kesat sikit. ✔Tapi hasil tetap cantik ✔ Sesuai semua jenis kulit. ✔ Murah. ✔ Main ingredients : Jojoba oil, Mica, Tocopherol( Vitamin E ) ✔ 5 codes : 130, 140, 141, 151 & 171. . 100% Original Japan ( @ wang anda dikembalikan) WA / DM 013.35.77.625 COD PERLIS . #naturactorbeauty #naturactororiginaljapan

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Sekarang dah zaman moden, orang dah tak guna lagi pencuci wanita yang bau sireh semua tu. Cassia VGeta Feminine Wash yang bau strawberry 🍓 hanya picit sedikit sahaja bau dia jatuh cinta... 😍😍Anda harus cuba sekali cuba mesti tak nak yang lain #CassiaVgeta tetap dihati 😍 cepat2 WhatsApp 📱0195897697 - Pipott . . #ReadyStock #sayajual #sayajualonline #cassiavgeta #codpenang #codpenangarea #codpenangisland #trustedonlineshop #trustedseller #trustedshop #goodservice #penangites #pulaupinang #muapenang #muamalaysia #malaysia #mampubeli #jomketat #pencuciwanita #femininewash #poslaju #posmalaysia #possemuanegeri #posseluruhmalaysia #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysiasabahsarawak #hashtag #anakdara #instafamous

6 hours ago

Makeup sanding . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

6 hours ago

Request cut crease burgundy . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

6 hours ago

Makeup sanding . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

6 hours ago

Makeup tandang (request cut crease arabic) . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

7 hours ago

Makeup tandang (doll look) . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

7 hours ago

Makeup dinner (request soft look) . . Kalau suka jangan lupa share nan😘😘😘 >>For personal &booking makeup WHATAPPS👉 http://www.wasap.my/601114470898 Kening teknik GAM Tanpa cukur *tak dak service cukur kening* Page:https://www.facebook.com/nurulbashahtouch01114470898/ #mua #muapenang #muaperlis #muakedah #muaperda #muakulim #muabm #makeup #makeupbyme #makeupbynurulbashahtouch #muatravel #makeuptravel #makeupservice #hairdo #makeupfreelance #makeupmurah #studioperda #cutcrease #fullcutcrease

8 hours ago

TALENT | Nur Wanie MUA | Asnida Faharul Radzi . Makeup Inquiry ( WhatsApp Only ) : 01136667273 Willing to travel ( Penang/ Kedah / Perak ) . Instagram 📸: as.nyda FB Page : Asnyda Makeup Artist WhatsApp : 01136667273 . #muamalaysia #muautara #muapenang #muakulim #muakedah #muabertam #muakepalabatas #muaseberangperai #muapenangisland #makeupsweet #sweetmakeup #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupdinner #nudemakeup #bollywoodmakeup #sayajualservis  #tarte #nars #lauramercier #mac #bobbibrown #thebalm

8 hours ago

NEW DYXY MINERAL FACEMIST . . No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama . . Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam . . Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . . ✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT . . WASAP JE SIS, KITA CHIT CHAT PASAL DYXY 📱 019-4127235 📱 019-4127235 📱 019-4127235 #dyxylipstik #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #teamfl #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #onlinebusiness #onlinestore #bazarpaknil #dyxykedah #dyxyutara #dyxykedah #muakedah #muautara #muapenang #muatutorial #awekcendol #awekcendolviral #viral #ootd

8 hours ago

TALENT | Nur Wanie MUA | Asnida Faharul Radzi . Makeup Inquiry ( WhatsApp Only ) : 01136667273 Willing to travel ( Penang/ Kedah / Perak ) . Instagram 📸: as.nyda FB Page : Asnyda Makeup Artist WhatsApp : 01136667273 . #muamalaysia #muautara #muapenang #muakulim #muakedah #muabertam #muakepalabatas #muaseberangperai #muapenangisland #makeupsweet #sweetmakeup #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupdinner #nudemakeup #bollywoodmakeup #sayajualservis  #tarte #nars #lauramercier #mac #bobbibrown #thebalm

8 hours ago

TALENT | Nur Wanie MUA | Asnida Faharul Radzi . Makeup Inquiry ( WhatsApp Only ) : 01136667273 Willing to travel ( Penang/ Kedah / Perak ) . Instagram 📸: as.nyda FB Page : Asnyda Makeup Artist WhatsApp : 01136667273 . #muamalaysia #muautara #muapenang #muakulim #muakedah #muabertam #muakepalabatas #muaseberangperai #muapenangisland #makeupsweet #sweetmakeup #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupdinner #nudemakeup #bollywoodmakeup #sayajualservis  #tarte #nars #lauramercier #mac #bobbibrown #thebalm

8 hours ago

💕DYXY LOVE FANTASTIC MONTH💕 . HAI KORANG 😉 . SEMPENA BULAN CINTA NI, OUR TEAM ADA BUAT CONTEST LUCKY DRAW UTK OUR BELOVED CUSTOMER. . SO, FOR THOSE YG MASIH BERKIRA-KIRA UTK MENCUBA PRODUK DYXY, THIS IS THE RIGHT TIME! . BUKAN JE KORANG AKAN DAPAT NOMBOR CABUTAN BERTUAH UTK SETIAP PEMBELIAN SET DYXY, TAPI.... KORANG JUGAK AKAN DAPAT FREEGIFT YG BEST2 TAU. . JOM GRAB 1 SET. JANGAN TUNGGU LAGI. TERHAD KEPADA 5000 PENYERTAAN JE TAU. HADIAH DIA HANDBAG LV OKEYYYYY👜👜👜 . 💄 SET PERFECT LADY 💄 . 💖 BC CREAM 💖 FACEMIST MINERAL 💖 BRUSH 💖 LIPSTICK . JOM GRAB 1 SET DAN RASAI SENDIRI BEST KE TAK BEST SET DYXY NI 😊 . WASAP JE SIS, KITA CHIT CHAT PASAL DYXY 📱 019-4127235 📱 019-4127235 📱 019-4127235 #dyxylipstik #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #teamfl #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #onlinebusiness #onlinestore #onlineshoptrusted #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #dyxykedah #dyxyutara #dyxykedah #dyxykedahpenang #muakedah #muautara #muapenang #muatutorial #ootd

8 hours ago

Earlier today... Makeup for photoshoot.. . MODEL | Nur Wanie MUA | Asnida Faharul Radzi . Makeup Inquiry ( WhatsApp Only ) : 01136667273 Willing to travel ( Penang/ Kedah / Perak ) . Instagram 📸: as.nyda FB Page : Asnyda Makeup Artist WhatsApp : 01136667273 . #muamalaysia #muautara #muapenang #muakulim #muakedah #muabertam #muakepalabatas #muaseberangperai #muapenangisland #makeupsweet #sweetmakeup #makeuptunang #makeupsanding #makeupnikah #makeupevent #makeupdinner #nudemakeup #bollywoodmakeup #sayajualservis  #tarte #nars #lauramercier #mac #bobbibrown #thebalm

8 hours ago

Kiehl's Order extended to 28 FEB!! I repeat, extended to 28 Feb!! Serious buyer plz send screenshot to ws 0178971268 ye😊 no service charge applies if u buy normal sized items . Nak sis tolong amek tester je? Yes we can help with service charge RM5 + postage 😘 value of the testers mmg worth more than RM5 btw 😜so jgn ragu la.. Just hit the link on my bio klau malas nak save nombor . . . #mua #muakl #muaselangor #muapenang #muaterengganu #muaperak #muasabah #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muakedah #muaperlis #muaperliskedahpenang #ig #igmalaysia #makeupmalaysiaoriginal #bazarpaknil #trustedseller #trustedsellermalaysia #ishopforyou #skincare

8 hours ago

"NIAT NAK MELAWA SEKALI PAKAI JATUH HATI" - Mula tu tengok housemate la .Cantik je mata dia .. So dia kenalkan #Ambersoftlens.Selesa sangat..Dengan box exclusive lagi.Senang bawa kemana mana.Suka sangat..Colour yang natural ,takpedih Mata boleh pakai sampai 10jam - So yang paling penting keselesaan semasa memakainya. #Ambersoftlens memberikan kualiti yang bagus dan harga sangat berpatutan . . Eh macam mana nak order ni Hana? Screenshot gambar model atau lens yang anda berkenan dan whatsapp ke Hana 👇🏻👇🏻👇🏻 - http://www.wasap.my/60177484961 http://www.wasap.my/60177484961 http://www.wasap.my/60177484961 Boleh juga direct pm Hana dkt link di bio atau secara manual (+60177484961). Nak DM pun boleh 💕 Jangan risau, gerenti Hana akan reply laju-laju 🏃🏼‍♀️💨🌪 #amberlensbyhana #amberlens #contactlensmurah #contactlensmalaysia #kantalekap #sayajual #softlens #lensmurah #lenscantik #muajohorbahru #muaselangor #muakualalumpur #muamelaka #muanegerisembilan #muakedah #muaperak #muaterengganu #muakelantan #muaperlis #muapenang #kekasihpaksarela

9 hours ago

LAST DAY PROMOSI BULAN CINTA !! Beli set Basic Lady 3 item FREE DYXY LIPSTICK . TAMBAHAN !!! DENGAN Join Our Lucky draw contest win LV Bag . PLUS MACAM2 FREE GIFT KITA OFFER . PROMO TERHAD DARI TEAMFL Wasap sis utk risik2 set ni 📱 019-4127235 📱 019-4127235 📱 019-4127232 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #muakedah #muapenang #muamalaysia #muautara #muautaraperliskedahpenang #awekcendol #awekcendolviral #viral

9 hours ago

jom cpt klu minat hasil sentuhan kami, dah ada date tetap cpt2 deposit rm50 shj utk lock date.. slot kmi terhad tau. ckup kuota kmi closed. sbb kita utamakan kualiti bbnding quantiti.. 🤙depa lani cpt2 ja booking dh smpi december tauu... jom abadikan impian terindah d hari bersejarah anda dgn mnjadi pngntin tercantik 😍😍 just wssp 0123590702. jgn malu2. #noedited #nofilter #muautara #muamalaysia #muakedah #muapenang #muaperak #keningteknikgam #nars #marcjacobs #lauramercier #shueumura #urbandecay #makeupartist #chanel #anastasiabeverlyhills #mac #tartecosmetics #sephora #thebalmcosmetics @fiqaiz sweety💋💋

10 hours ago

Mekap sanding Erna. Tahniah my dear, selamat pengantin baru ❤Erny's Henna #makeupbyaishahmasri #muamuslimah #makandammuda #naturalmakeupismyexpertise OPEN BOOKING UTK 2018 berminat utk booking makeup @ survey harga boleh klik 👇untuk whatsapp http://www.wasap.my/60174464470/Aishahmasrimakeup Follow FB Aishah Masri Follow IG aishahmasri_makeup 💄0174464470 #customerfeedback #aishahmasrimakeup #beforeafter #muautara #muakedah #muamalaysia #muamuslimah #muabaling #muasungaipetani #makeup #kahwin #pengantin2017 #bridalmakeup #teknikgam #keningtakcukur #setkening #muaalorsetar #muasp #muajitra #muapenang #eyesmakeuplook #muapenang #muaperlis #muaperak #makeupartist #makeupmurah #mekappengantinbajet

3 days ago

Organizer: @asd_empire @muavaganza , event support by @mbmuaa ・・・ MUA VAGANZA 2018 . Pertama di Malaysia dengan gabungan MUA dari 3 negara ( 🇲🇾MALAYSIA, 🇮🇩INDONESIA & 🇹🇭 THAILAND) didalam satu acara TERHEBAT. . 💄12 MAKEUP ARTIST . 💋LIVE TUTORIAL MAKEUP 👸HAIR DO 👗PERAGAAN BUSANA . 💰 SHOP & WIN DUIT CASH SEHINGGA RM7,000. 1⃣0⃣0⃣ TIKET FREE 🌠MENANGI SPECIAL LUCKY DRAW, FULLY SPONSOR KE INDONESIA (BELAJAR MAKEUP SAMBIL MELANCONG) 🌠MENANGI LUCKY DRAW KE KOREA. . 📆 BLOCK YOUR DATE 🔒 BLOCK YOUR SEAT 🎓 TO GAIN KNOWLAGE . . 💸 HARGA TERMURAH 😱 DAFTAR & DAPATKAN SEAT PERCUMA!!!! . . ARE YOU READY 👍 WHATSAPP +60136612800 . #MuaVaganza #MuaVaganza2018 . #muamalaysia #muashaalam #muakualalumpur #muakl #fattzura #muapenang #muakelantan #muaselangor #fattzurafairytale #muakedah #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #pengantin #perkahwinan #kahwin #neelofa

4 days ago

Organizer: @asd_empire @muavaganza , event support by @mbmuaa ・・・ MUA VAGANZA 2018 . Pertama di Malaysia dengan gabungan MUA dari 3 negara ( 🇲🇾MALAYSIA, 🇮🇩INDONESIA & 🇹🇭 THAILAND) didalam satu acara TERHEBAT. . 💄12 MAKEUP ARTIST . 💋LIVE TUTORIAL MAKEUP 👸HAIR DO 👗PERAGAAN BUSANA . 💰 SHOP & WIN DUIT CASH SEHINGGA RM7,000. 1⃣0⃣0⃣ TIKET FREE 🌠MENANGI SPECIAL LUCKY DRAW, FULLY SPONSOR KE INDONESIA (BELAJAR MAKEUP SAMBIL MELANCONG) 🌠MENANGI LUCKY DRAW KE KOREA. . 📆 BLOCK YOUR DATE 🔒 BLOCK YOUR SEAT 🎓 TO GAIN KNOWLAGE . . 💸 HARGA TERMURAH 😱 DAFTAR & DAPATKAN SEAT PERCUMA!!!! . . ARE YOU READY 👍 WHATSAPP +60136612800 . #MuaVaganza #MuaVaganza2018 . #muamalaysia #muashaalam #muakualalumpur #muakl #fattzura #muapenang #muakelantan #muaselangor #fattzurafairytale #muakedah #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #pengantin #perkahwinan #kahwin #neelofa

5 days ago

Organized by @asd_empire @muavaganza , event support by @mbmuaa ・・・ MUA VAGANZA 2018 . Pertama di Malaysia dengan gabungan MUA dari 3 negara ( 🇲🇾MALAYSIA, 🇮🇩INDONESIA & 🇹🇭 THAILAND) didalam satu acara TERHEBAT. . 💄12 MAKEUP ARTIST . 💋LIVE TUTORIAL MAKEUP 👸HAIR DO 👗PERAGAAN BUSANA . 💰 SHOP & WIN DUIT CASH SEHINGGA RM7,000. 🌠MENANGI SPECIAL LUCKY DRAW, FULLY SPONSOR KE INDONESIA (BELAJAR MAKEUP SAMBIL MELANCONG) 1⃣0⃣0⃣ TIKET FREE . . 📆 BLOCK YOUR DATE 🔒 BLOCK YOUR SEAT 🎓 TO GAIN KNOWLAGE . . 💸 HARGA TERMURAH 😱 DAFTAR & DAPATKAN SEAT PERCUMA!!!! . . ARE YOU READY 👍 WHATSAPP +60136612800 . #MuaVaganza #MuaVaganza2018 . #muamalaysia #muashaalam #muakualalumpur #muakl #fattzura #muapenang #muakelantan #muaselangor #fattzurafairytale #muakedah #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #pengantin #perkahwinan #kahwin #neelofa