#potraitphotography

172.976K Posts

an hour ago

"To me, Photography is an art of observation. It's finding something interesting in an ordinary place.. I've found it has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them." . Official shoot of 2018 @shrutika46 Mumbai. To book a shoot : Dm✉️ Whatsapp : 7666677332 #shoot #potraitphotography #vsco #vscomood #discoverpotrait #potrait #photooftheday #potraitmood #fashio #supermodel #model #fashiongram #potraiture #potraitpage #sexy #canon #chasinglight #pixel_ig #potraits #artofisuals #rsa_minimal #rsa_sky #igers #iger #fashionblogger #raxx #raxxworld

2 hours ago

Dongeng Lapindo yang takkan pernah hilang dalam kenangan,sosok yang berdiri perkasa itu adalah patung yang di buat seseorang akan selalu mengiatkan betapa hebatnya ambisi dengan mengorbankan sesuatu yg ada,dan bukan haknya untuk dikorbankan. __________________________ #geojatim #Geonusantara #photomoment #wanimoto #djulacphotography #dolordarjo #sidoarjo_onthestreets #potraitphotography #maklumfoto #jejak_lensa_indonesia #kompasnusantara #metrotv #tvone #indonesia_photography #instagram #tentangnegeri #maybest_indonesia #indonesiapixel #globalcupture #instagood #master_shots #biq_shotz #indonesia_greatshots #cameraindonesia #instasunda #infosidoarjo #skyline #instadaily #lapindo

2 hours ago

If you were to define photography in one word what would it be ? . . . . For me photography is nothing but 'Light'. The right amount of light exposed to your subject can give you a great picture. I loved experimenting different exposures in my mini little studio and took some good potraits of @mariya.gg #potraits #potraitphotography #potraitmode #blackandwhitephotography #blackandwhite #potrait #studio #studiolighting #mystudio #potraitpage #instragram_portraits #potraitworld #fashionphotography #photography #photographer #intense #picoftheday #fatemaliphotography #studioshoot #photographyblogger #dubaiPhotographer #femalephotographer #dubaifemalephotographer #uaephotographer

2 hours ago

Bulan february udah bentar lagi nih guys buat kalian yang bentar lagi mau nikah wkwkwk atau mungkin punya saudara,temen yang mau nikah juga. Pastinya gak mau dong kalo pernikahan/pra nikah (prewed/wedding) tsuroiyaphoto menghadirkan promo bulan february nih guys,dan discount yang di tawarkan cukup menarik untuk semua item/photo sesion discount sampai 500k WOOW. Langsung aja deh kepoin instagramnya @tsuroiyaphoto @tsuroiyaphoto @tsuroiyaphoto @tsuroiyaphoto Jangan sampe ketinggalan promonya guys,kuy japri/DM aja Happy days.. Bye.. #belovedstory #sejiwa #preweddingkarawang #preweddingpurwakarta #preweddingbandung #weddingkarawang #weddingcikarang #weddingpurwakarta #karawangexplore #karawanghits #preweddinginspiration #idenikah #thebridestory #potraitphotography #weddingku #inspirasiprewedding #muakarawang #muapurwakarta #karawang #nuansahati #mood #tsuroiyaphoto