#prettythingsmakeyouhappy

288 Posts

3 months ago

assalamualaikum dan slamat malam semue... . Orang kate xkenal maka xcinta,, tapi sis bukan nk ckap psal CINTA Nononono... Sis nk bgtau belum try blum tau hasilnye gimana... So sis nk pkenalkan shawl AISHA AZ-ZAHRA yg bru dikluarkan di klantan.. xbnyak org yg tau btul x?? Nmpak mcm same dgn shawl lain tapi bezanya shawl ni ade brand , highquality , kain lmbut mudah digosok dan sejuk bila dipakai... . Kwan sis beli 3helai and die excited bile pkai shawl ni sbb mudah dibentuk ,sejuk pulak tu mcm xnk buang je.. Shawl ni blh je nk gayakan dgn plbg style yg korang suka sbb straight cut (no curve) .. . Warna yg kmi sdiakan wrne basic dan pastel .. yg pasti korg akn teruja n rmbang matela nk pilih... walupun simple but blh dgyakan dgn bawalshawl... . Mesti anda ingat shawl ni mhal kan. ??? Of course not baby.. even shawl ni ade brand and highquality but the price is very cheaper.. How much ?? just RM 15 you can grab 1 for you ... . berminat pm 0179025870 #Shawlmurah #Shawlcantik #Anggunmenawan #Kainchiffon #Prettythingsmakeyouhappy #Shawlstyle

3 months ago

Assalamualaikum n selamat tengahari anda semua... . Diharapkan u allz ceria even musim hujan xmenentu btul x.. Kepada mereka yang dah berpindah kekwsn tggi alhmdulilah sis ucpkan smge dlm keadaan baik2 yer.. . Tak kirela musim panas ke musim hujan ke penampilan kite as wanita n lelaki mestila kena jage btul x??? Nanti baru org pandang yer idok?? . Haaaa ni sis nk tnye anda yang pkai shawl pernah xbandingkan dlm byak² shawl yg dibeli jadi mcm kat atas??? Tgok baik2 ade 2 helai shawl yg wrne kuning jhitan die xkmas smpai sis pun rimas nk pkai.. Lain pulak dgan shawl maroon tu bukan je jhitan kemas tapi senang utk digayakan dgn plbg style, kain lembut n mudah digosok .. Ade brand AISHA AZZAHRA pulak tu.. orang skrg cari brang msti nk ade brand kan xkisahla kasut,baju,blouse,or jeans... Samela shawl n bawal pun ade brand trsendiri jgak barulah kelihatan grand... . So hati2lah ketika memilih shawl pastikan xmnjdi mcm sis kat atas.... Teringin nk pkai shawl aisha az-zahra tapi xtau nk beli mcm mne?? Jangan risau anda boleh ws sis utk dptkan shawl pilihan anda.. berminat blh dm or ws 0179025870 0179025870 0179025870 #Wideshawl #Shawlchiffon #Handmadeisbetter #Shawlaishaaz-zahra #Sayajualmurah #Sayajualsayapakai #Highquality #Prettythingsmakeyouhappy

3 months ago

Siapa yang pernah pakai shawl keluaran AISHA AZ-ZAHRA mesti da tahu ape keistimewaannya namun bagi mereka yang belum cube tentu tertanye-tanyekan??? Apela yang best sangat pkai shawl ni btul x?? Shawl ni ade yg limited edition tau,, shawl ni mudah dibentuk,,lawa jnis kain pulak chiffon handmade tau.. Shawl ni bukan sahaja cantik tapi pling murah berbnding instant shawl dan bawal yang anda beli... Kadang2 kita beli shawl yang beratus,berpuluh ringgit belum tentu sesuai dan best bile dipakai sebab ape sukar dibentuk,,kain terlalu keras macam xberbaloi pulak kan.. Kat mane nak cari shawl paling murah,paling lawa dan paling best dipakai??? SHAWL AISHA AZ-ZAHRA kan ade.. berminat pm 0179025870 #Wideshawl #Shawlchiffon #Shawlmurah #Shawlcantik #Highquality #Shawlhijab #Anggunmenawan #Prettythingsmakeyouhappy #Cantikjikataatallah