#produkkecantikan

1.675M Posts

a few minutes ago

. Tiada masalah kulit, umur 25 tahun ke atas, boleh la guna set Timewise Miracle ni. Nak add on serum pun boleh supaya kulit kita akan lebih lembut dan glowing lagi..best tau😄😄 . Bila dh 25 tahun ke atas ni.. Kulit muka dh start tunjuk garis2"halus... Dh start kedut.. Dah start kendur.. Haaa apa lagi? Jeragat pon nk tumbuh tau.. jgn menyesal ye.. haa..betul tak tipu. Wanita kan suka kecantikan? Am i right?😊🙄 . So..pakailaa set Timewise Miracle ni.. Set khas untk anti penuaan.... Terdiri drpd: 🍀️ Cleanser 🍀 Softener 🍀️ Moisturzer 🍀️ Day Solution SPF 🍀️ Night Solution . Harga berbaloi2 dengan hasilnya.. InsyaAllah.. Jom wassap Syarina sekarang😄 . ☎0193095153 | Syarina😉 Beauty Consultant Marykay . #marykayskincare #sayajual #bazaarpaknil #skinvigoratecleansingbrush #skinvigorate #skincare #testimonimarykay #lipbalm #botanicaleffects #produkkecantikan #pencucimuka #setjerawat #mukajerawat #mukasensitif #mukaberminyak #hadiah #ideahantaran #hijabster #skincareorganic

a few minutes ago

Ready . Nama Barang : 4 Step Pedicure . Pedicure Paddle (Penghalus Tumit dan Telapak Kaki Kasar) . 4 Steps: 1. Sikat untuk membersihkan kuku dan kaki 2. Batu Apung untuk meratakan bagian kering, kaki kapalan, dan tumit 3. Sisi Logam untuk menghilangkan kulit kasar dan kapalan 4. Buffing Hitam / Halus untuk membuat kaki Anda lembut dan halus . UKURAN : 4.5 X 17CM . Packing mika . Warna : acak (tidak bisa pilih no complain no retur) . Produk non garansi . Harga IDR 15.000 . #4steppedicure #pedicure #perawatankaki #penghalustumit #penghaluskaki #pedicureset #perawatankakipecahpecah #manicure #perawatanwajah #pemutih #penghalus #pedicuremurah #barangunik #produkkesehatan #produkkecantikan #kadounik #tukarkado #lebaran #hariraya #liburan

a few minutes ago

Tahukah anda bahawa bahan2 yang terdapat dalam TruDolly Beauty Booster dapat ; ⤵ . 🍓Mengurangkan jerawat ✔ 🍓Memudarkan parut ✔ 🍓Menghilangkan jeragat ✔ 🍓Mencerahkan kulit ✔ 🍓Mengecilkan pori pori ✔ . . . We're having special CNY Wowow promo now 💋 . Jom dapatkan thru dm/wa kak Tis 013 9786316 @ klik je link di bio. 🚘 COD area Tumpat - Wakaf Bharu - Pasir Pekan & Pasar Siti Khadijah. . #kaktiscantiksihat #teamrichdolly #trudolly #sayajual #trudollykelantan #trudollytumpat #sayajualtrudolly #trudollybyfazura #produkkecantikan #produkkesihatan #fazura #fattzura #vdolly #vdollybyfazura #truehappinessstartshere #jamumoden #ketatlagimemikat #kunyahkunyahketat #selfiewithnofilters #sayajualvdolly #vdollytumpat #vdollykelantan #jamumalaya #wowowpromo #cnypromo #trudollypromo

a few minutes ago

. LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je??? Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM! Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe.... . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

a few minutes ago

. Aktiviti harian yg padat dan pencemaran persekitaran boleh memberi kesan buruk pd kulit. Macam mana nak atasi masalah ni? . Ha..jom kami perkenalkan korang dengan 'si penyelamat' Elanish Serum yg super awesome ni. Dengan mengamalkan serum ni segala masalah kulit dapat diatasi dengan mudah! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +01115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+01115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

a few minutes ago

✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆 . Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu 💕 . . Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊 . Best sebab 😘😘 ✔Waterproof ✔Senang cuci ✔Melentik dengan pantas ✔Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔Tak hitamkan bawah mata . Kelebihan 🤗 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata . ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah dibawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan dibawah mata . . ❎Tidak menggatalkan mata ❎Tidak menanggalkan bulu mata . . Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉 . ❤️ ORDER NOW ❤️ 📲 +60193160253 . . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teambyintan #teamFL #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #semenyih #kajang #dyxycheras #dyxykajang #muasemenyih #muakajang #sayajualkosmetic #bazaarpaknil #zizanmall #freepostage #produkkecantikan

a few minutes ago

[ #sbswowskin ] Yes Yes Yes!! Wowskin juga sebagai Base Makeup awakkk. Serious Makeup awak akan TAHAN LEBIH LAMA + TAK BERCAPUK! 💋 . . Baru lah mood pon baik jea kan sampai ke malam. Kalau tgh2 borak dgn kawan2, tetiba rasa makeup mcm nak cair, rasa berminyak, haa tu tandanya awak tak sapu base makeup dulu . . Sapu base makeup dulu. Lagi lagi kalau sapu Wowskin Vitamin Serum, sampai ke tgh malam tahannya makeup awak. Nak cuci pon sayang 😄 . . Bukan tu aje, kulit pon rasa lembut sangat. Selembut kulit baby! Taknak kee?? . . So jom sama2 Wowskin. Awak pasti nak nak nak lagiiii 😍 . . _ Jom cuba Wow Skin!! Jom sama-sama cantikkk Now kita tengah promosi dan ada free postage + Free Gift taw!!! Rugi tak grab sekarang 😉 📲 Whatsapp - 014-5085783 📲 Whatsapp - 014-5085783 📲 Whatsapp - 014-5085783 _ #wowskin #wowskinserum #wowskinmalaysia #wowskinvitaminbooster #wowskinmsia #vitaminbooster #flawlesswithvitamins #vitaminserum #produkkecantikan #jomflawless #serummeletop #serumviral #wechat #facebook #jomselfie #jerawat #flawless #flawlessskin

a few minutes ago

Apa yang best sangat Pembersih Cik Bunga Skin Stories yang orang dok sebut sangat? . 👉Sejuk & Sensasi Dingin 👉Merawat 👉Sangat wangi mcm spray perfume HERMÈS 👉Berscrub Halus & Lembut . Kau ghasee? 😌 . Whatsapp/pm: Zaty 016-5325437 . . 💵 Agen Diperlukan 💵 . . 📮 Postage . 📪SM RM8 📪SS RM11 #skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

a few minutes ago

Bestnya Mayla ni, paling best bila bebas jerawat. Takda stress lagi dah muka berbukit bukit. Alhamdulillah sejak pakai Mayla ni setiap malam tidur lena hihihi hidup ceria😎 Hebatlah The Junni! Uols yang ada masalah kulit berjerawat, jeragat, berminyak, blackhead whitehead, kulit kering dan sebagainya tu cepat cepat wassap sis. Jangan risau, sis akan bantu uols sampai kulit uols dah sihat & cantik😍 To order :- 📲01119976228 #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia #thejunniwhiteninglotion #makeupkitthejunni  #thejunnimakeupkit #thejunnimakeupkitesetzakirah #thejunnimakeupkitsetsyuhaila #teamjerunglapar #testimoniputihkorea #tahunbaru2018 #selamattahunbaru2018 #jomcantik #malaysiagiveaway #tjcodkualaterengganu

a few minutes ago

JSD MISS V FEMININE WASH 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Mengekalkan keasidan bahagian intim wanita 💥Menyah bau y tidak enak pd bhgian intim wanita 💥Membersih dan melembap 💥Mencegah drpd jangkitan kuman -Merawat masalah kegatalan dan keputihan -Memberi keselesaan pd bhgian intim terutamanya pd y kerap berpeluh #Ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡️Tuang sedikit ke tapak tgn ➡️Gosok bersama air sehingga berbuih ➡️Usapkan pada bhgian intim ➡️Bilas dan keringkan 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #jamususukdara #femininewash #jamususukdarafemininewash #jsdmurah #jamususukdaramurah #jsdborong #jsdfemininewashborong #jsdoriginal #jsdfemininewashbaru #jsdfemininewashmurah #femininewashmurah #feminiewashborong #missvsusukdaramurah #pencuciwanitamurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

a few minutes ago

Alhamdulillah semoga semakin dilancarkan Produk yg dijual di @lailaamalia_shopp 100% ORIGINAL ya say, aku gak menjual produk kw atau abal-abal, jaminan uang kembali kalau tidak ori 🙏 Yuuk say yg mau order produk kecantikan berkualitas,original,aman sudah BPOM&FDA hub kontak yg ada dibio ya say🙏☺ #olshoppku #pekanbarukosmetik #pekanbaruskincare #pkuolshop #pekanbaruolshop #olshoppekanbaru #olshopekanbaru #pekanbaruriau #pekanbarukota #maskerkomedopekanbaru #maskerkomedopku #pkufreeongkir #pekanbarufreeongkir #pekanbaruhitz #pekanbaruhits #pekanbaruinfo #pekanbaru #riau #produkkecantikan #pku #perawatanwajah #kosmetikpekanbaru #maskerpekanbaru #kojiesanpku #kojiesanpekanbaru #ertospku #ertospekanbaru #fairnpinkpku #fairnpinkpekanbaru #testilailaamalia_shopp

a few minutes ago

Alhamdulillah semoga semakin dilancarkan Produk yg dijual di @lailaamalia_shopp 100% ORIGINAL ya say, aku gak menjual produk kw atau abal-abal, jaminan uang kembali kalau tidak ori 🙏 Yuuk say yg mau order produk kecantikan berkualitas,original,aman sudah BPOM&FDA hub kontak yg ada dibio ya say🙏☺ #olshoppku #pekanbarukosmetik #pekanbaruskincare #pkuolshop #pekanbaruolshop #olshoppekanbaru #olshopekanbaru #pekanbaruriau #pekanbarukota #maskerkomedopekanbaru #maskerkomedopku #pkufreeongkir #pekanbarufreeongkir #pekanbaruhitz #pekanbaruhits #pekanbaruinfo #pekanbaru #riau #produkkecantikan #pku #perawatanwajah #kosmetikpekanbaru #maskerpekanbaru #kojiesanpku #kojiesanpekanbaru #ertospku #ertospekanbaru #fairnpinkpku #fairnpinkpekanbaru #testilailaamalia_shopp

a few minutes ago

READY STOCK HI-CAL & ZINC PRICE DISKAUN 50😱😱 NEW YEAR PROMOTION!!!!!! FREE POSTAGE SIAPA BILANG WANITA/LELAKI ASIA TIDAK BOLEH TINGGI SEPERTI MODEL?? ➨ HI-CAL & ZINC MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.PERTAMA DI MALAYSIA !!! DIJAMIN BERKESAN !!! ✔ KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMAL KENAIKAN 2CM-5CM ( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) ➨ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 12TAHUN-35TAHUN. 35 TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN HI-CAL, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" . . jom follow: @suplementinggitiens.my @suplementinggitiens.my @suplementinggitiens.my . 100ORIGINAL!!!!!!!!!!!! . 📱Wechat Id : doctorpeninggi_ 📱whatsapp: +60 10-467 1338 . #Heightup #Heightupmurah #Heightuporiginal #heightupmurahoriginal #heightupmalaysia #heightupofficial #produkkecantikan #produkmurah #produkoriginal #skincaremurah #skincareoriginal #kamibencipenipuonline #taksukajangantengok

10 minutes ago

VIMAX 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM59 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Vimax akan memanjangkan zakar sehinga 3 , 4 inci dalam masa 3 bulan. 💥Vimax akan meningkatkankan keinginan seks dan stamina. 💥Vimax akan menjadikan zakar lebih keras dan padat seumpama pejal. 💥Vimax menambahkan air mani dan mengurang kan air mani pra matang. 💥Vimax membaiki pengaliran darah dari dalam dan menjadi kan zakar mantap panjang besar dan kuat. 💥Vimax tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis dan sebarang penyakit lain. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGAMBILAN ➡️Sebotol Vimax berisi 30biji kapsul yang bewarna coklat atau perang keemasan. ➡️Cadangan pemakanan Vimax adalah sekurang kurangnya 3 atau 4 bulan setiap seorang bagi mendapatkan kesan terbaik dan teratas. ➡️Makan sebiji pil Vimax sehari pagi selepas makan atau malam selepas makan secara berterusan. #Ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #vimaxoriginal #vimaxmalaysia #vimaxcanada #vimaxmurah #vimaxori #vimaxcapsule #vimaxherbs #vimaxoriginalmurah #vimaxkapsul #vimax #igkosmetikmurah #ubatkuat #ubatkuatlelaki #ubatlelaki #vimaxborong #sayabantu #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

10 minutes ago

Queen of Mutiara Capsules (10 kapsul) 🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲010-512 0990 📲010-512 0990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN: 💥Mencegah penuaan kulit 💥Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit 💥Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit 💥Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat 💥Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit 💥Menyahtoksikkan sistem badan 💥Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan 💥Menenangkan minda & meringankan tekanan 💥Memberi tenaga / merangsang Qi badan 💥Mengatur semula metabolisme badan 💥Mengurangkan kegelisahan 💥Menenangkan hati 💥Merawat sakit kerongkong 💥Mengurangkan demam 💥Membetulkan sistem saraf 💥Memperbaiki penglihatan 💥Merawat insomnia 💥Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki 💥Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman 💥Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia 💥Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi 💥Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN: ➡️Satu biji sehari sebelum makan 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #cqom #queenofmutiara #queenofmutiaramurah #qomoriginal #qommurah #qommurahoriginal #queenofmutiaramurah #kapsulqom #kapsulqueenofmutiara #sayajual #sayajualqueenofmutiara #sayajualqueenofmutiaramurah #sayajualqueenofmutiaramurahoriginal #serbukmutiara #serbukmutiarajepun #nakcantik #produkkecantikan #igkosmetikmurah

10 minutes ago

NAK TAU APA PUNCA KULIT KUSAM? Punca utamanya adalah sebab sel kulit mati yang tidak dibuang. Kitaran kulit untuk menghasilkan sel-sel baru adalah selama 2 8hari. Jika sel baru terhasil, bermaksud ada juga sel yang mati. Jika sel kulit mati tidak dibuang atau dibersihkan akan mengakibatkan kulit kusam. Selain itu, ada beberapa faktor lain yang menyebabkan kulit muka bileh menjadi kusam iaitu : . 🌹Proses penuaan 🌹Faktor luaran seperti pencemaran, kotoran, dan peluh. 🌹Terlalu penat atau stress 🌹Masalah hormon pun boleh jadi penyebab kulit kusam. 🌹Menggunakan skin care yg mengandungi bahan kimia terlarang. . . ↪TWC↩ mempunyai estrak tomato yang dapat memberi kesegaran pada kulit wajah, wajah kelihatan lebih bersih, bermaya & tiada lagi kusam. #putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

11 minutes ago

Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..?? 🌹 Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh. 🌹 Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..? . 🍃🌸Menganjalkan punggung . 🍃🌸Menegangkan punggung . 🍃🌸Menghapuskan stretch mark. . . 🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung . 🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat . 🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok. . Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥ 🌹 Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍 Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘 🌹 Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋 . Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 . #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #krimpunggung #punggungmantap #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara #breastenlargement #breastcream #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar

12 minutes ago

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 4 IN 1 (New pack) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM43 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN 💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP ➡️membersih kulit wajah ➡️menanggalkan sel2 kulit mati ➡️menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit ➡️wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya ➡️menghaluskan dan mencerahkan kulit ➡️mengurangkan keduta/ garis penuaan ➡️dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 💥DAY -PINKY BEAUTY ➡️melindungi kulit wajah dari sinar uv ➡️menghilangkan flex hitam ➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️menghalus & melicinkan kulit 💥NIGHT GLOW ➡️menghilangkan flek hitam ➡️menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah ➡️️mengurangkan kedutan/ garis penuaan 💥NIGHT GLOWING ➡️mencerahkan kulit wajah ➡️mengecilkan lubang pori-pori ➡️menghaluskan kulit wajah ➡️mengurangkan parut jerawat & jeragat ➡️merawat kulit yang bermasalah #Ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #glowglowingmurah #glowglowing4in1 #glowglowing4in1murah #glowglowing5in1 #glowglowing5in1murah #glowglowingoriginal #glowglowingborongmurah #glowglowingbeautyskinmurah #collagenglutasoapmurah #glowglowingoriginal #glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah #glowglowingborong #igkosmetikmurah #sayajualmurah #glowglowinglooseitem #glowglowingskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia

12 minutes ago

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN 5 IN 1 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM53 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN : 💥COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP ➡️Membersih kulit wajah ➡️Menanggalkan sel2 kulit mati ➡️Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit ➡️Wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya ➡️Menghaluskan dan mencerahkan kulit ➡️Mengurangkan keduta/ garis penuaan 💥DAY -PINKY BEAUTY ➡️Melindungi kulit wajah dari sinar uv ➡️Menghilangkan flex hitam ➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata 💥NIGHT GLOW ➡️Menghilangkan flek hitam ➡️Menjadikan tonasi kulit lebih sekata ➡️Menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah ➡️Mengurangkan kedutan/ garis penuaan 💥NIGHT GLOWING ➡️Mencerahkan kulit wajah ➡️Mengecilkan lubang pori-pori ➡️Menghaluskan kulit wajah ➡️Mengurangkan parut jerawat & jeragat ➡️Merawat kulit yang bermasalah 💥TREATMENT TONER ➡️ Membantu menganjalkan kulit ➡️Mengurangkan jeragat dan kesan parut jerawat #Ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #glowglowingmurah #glowglowing4in1 #glowglowing4in1murah #glowglowing5in1 #glowglowing5in1murah #glowglowingoriginal #glowglowingborongmurah #ellsyabeauty #glowglowingbeautyskinmurah #collagenglutasoapmurah #glowglowingoriginal #glowglowing #glowglowingbeautyskin4in1murah #glowglowingborong #glowglowinglooseitem #glowglowingskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

12 minutes ago

Dulu, masa anak dara.. . Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je.. . Sekarang, lepas dah beranak pinak.. . Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum..😖😖 . Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna . Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu? . Jom cuba sapu Love Potion by Hush Hush, InshaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎 . Pakej ikat En Suami kita sekali hehe 😘😘 . #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum

13 minutes ago

. KENAPA MAKIN RAMAI YG REPEAT ORDER?? . Boleh dikatakan hampir 80wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe.. . Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite. ELANISH SERUM ni terdiri dr molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan??? . Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! . Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku. . FUNGSI?? . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Alang2 dh pgg henpon tu whatsapp kami sebelum terlambat! . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #igshopmalaysia #borongmekap #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #mekapmurah #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #kulitkusam #skincareorganik #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #kulitputih #onlineshopping #jerawat

13 minutes ago

Alhamdulilah ... memang tak sangka kesanya cepat.. tarikh khwin dh dekat , mujur ada set pewiit .. kulit berseri tanpa JERAWAT .. . Yang mne nk bebas JERAWAT tinggalkan no.phone anda .. jgn dgr ckp org ! , cuba dulu baru thu kesanya .. . Berminat sila whatsap. Arina +6016 9313439 . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

13 minutes ago

PEWIIT SKINCARE 3 IN 1>> Less 50% !! PEWIIT SKINCARE 5 IN 1>> Free toner collagen+ Foundation Krim RM5 !! Jgn lepaskan pluangg ini.. siapa cpt dye dpt.. stok terhad! :-) :-) First pay, first serve :-* :-* . Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: ✔ Free Postage ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) ✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41) ✔ FREE 4 Masker shiseido 📲Whatsapp + 6016 9313439 📲Whatsapp + 6016 9313439 📲Whatsapp + 6016 9313439 #pewiit #pewiitskincare3in1 #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #instagram #instaniaga #malaysiaigstore #vogue #meletop #pop #malaysia #onlineshop #ardaeshop #merawatwajah #rawatparut #bebasjerawat #cute #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm

15 minutes ago

PIPIPINK BLUSHER . 1- PipiPink blusher ni produk mana? 🌺PipiPink blusher ni made in korea. . 2- HALAL tak? 🌺100% selamat , kita x dapat nak cert halal.. tapi PipiPink blusher ni takde guna bhan terlarang. Even blusher lain MAC, NARS etc. pun xde cert halal untuk dijual di Malaysia.. mostly makeup mmg xde cert halal. . . 3- Senang cuci tak? 🌺 Blusher ni mmg tahan lama kalau kena air pun masih tahan.. tapi ianya mudah dicuci dengan hanya menggunakan pencuci muka. Akn hilang sepenuhnya.. tak perlu makeup remover. . 4 - Apa kebaikkan bluhser ni? 🌺- hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan gl0wingggg gituueee. 🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali. 🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana mana je.. dalam kerete pun boleyy. 🌺sesuai untuk semua , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak. 🌺mudah dibawa , didatangi dengan saiz yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy.. 🌺tidak comot time nak guna sbb ianya jenis cream dan tak kan berterabur atas pipi. . . 5- Boleh tahan berapa lama PipiPink blusher ni? 🌺1 stick bluhser boleh tahan 3-4 bulan bergantung pada cara penggunaan dan kekerapan. 🌺kalau belum buka penutup ianya tahan selama 2 tahun..kalau sudah dibuka dan diguna.. ianya akan expired dalam masa 12 bulan. . Mudah saja nak makeup uols. Jom dapatkan segera. . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #student #uitm #kolej #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #zulariffin #diatv3 #syurgayangkedua #syafiqkyle #jannanick #fattzura #produkisteri #produkwanita #lafazkankalimahcintamu #diatv3 #pipipinkblusher #pipipink #blusher #blusherpipipink #blushermurah #blusherpink #makeuptutorial #makeuplover #makeup #swapreview #viral

15 minutes ago

Restock . Nama Barang : Hair Dryer Nova Lipat MIni . Nova Hair Dryer N-658 kini hadir untuk anda, hair dryer portable ini sangat mudah dibawa kemana-mana, karena bisa dilipat. Merupakan pilihan utama untuk anda yang hobi traveling, irit tempat, dengan tingkat kepanasan 450-850W. . Nova Hair Dryer N-658 mempunyai 3 switch, OFF, Low dan High. . Kini anda tidak perlu lagi pusing untuk membawa hair dryer yang besar, karena dengan Nova Hair Dryer N-658 saja sudah cukup! AC : 220V Power : 400 W (Di box terlabel 1000W) . Produk Non Garansi dari pabrik no retur . Berat 300gr . Harga IDR 45.000 . #hairdryer #hairdryernova #hairdryernovamini #hairdryermurah #hairdryermurahbanget #pengeringrambut #perawatanrambut #produkkecantikan #kecantikan #produkkesehatan #alatpengeringrambut #hairdryermini #hairdryerkecil #catokmini #catokcurly #catoksisir #alatcukurrambut #liburan #travelling #ootd #gempa #barangunik #barangmurah

16 minutes ago

Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..?? 🌹 Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh. 🌹 Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..? . 🍃🌸Menganjalkan punggung . 🍃🌸Menegangkan punggung . 🍃🌸Menghapuskan stretch mark. . . 🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung . 🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat . 🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok. . Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥ 🌹 Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍 Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘 🌹 Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋 . Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 . #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #krimpunggung #punggungmantap #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara #breastenlargement #breastcream #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar

17 minutes ago

Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..??Hello cantiqs..☺😊 🌹 Siapa kata love potion hanya untuk payudara sahaja..?? 🌹 Chantiqs2 semua,love potion juga power untuk menaikkan punggung yang dah jatuh. 🌹 Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan..? . 🍃🌸Menganjalkan punggung . 🍃🌸Menegangkan punggung . 🍃🌸Menghapuskan stretch mark. . . 🍃🌸Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan punggung . 🍃🌸Mengatasi masalah punggung yang jatuh,leper dan flat . 🍃🌸Seimbangkan punggung menjadi lebih montok. . Bila punggung mantap,bahagian dalaman pun mantap,kemutan pun hebat,padat dan ketat buat suami makin sayang♥ 🌹 Sangat mudah dengan sapu 2x sehari setiap kali selepas mandi..😍 Dahlah wangi,mantap lagi,en asben pasti gerams uolls😘 🌹 Jommsss Kembalikan kehangatan cinta bersama pasangan anda setiap hari💋 . Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 Whatsapp HUSH ke 01128127940 . #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #krimpunggung #punggungmantap #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara #breastenlargement #breastcream #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar

17 minutes ago

Wow glowing sgt muka sis ni dgn pakai shalicious beauty foundation je uolls 😍 . Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tak kan menyerah kalah. Ko pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light 👍🏻 . Dia jugak bukan setakat cover anasir jahat di muka / menglowing kan semata-mata tp dia ada apple stem cell utk rawat kulit muka korang tau ! Rugi x try 😍 . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #student #uitm #syurgayangkedua #fashasanda #jannanick #diatv3 #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #meletop #lafazkankalimahcintamu #shalicious #swapreview #beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #beautysecretborong #beautysecretfoundation #foundationshalicious #foundationshaliciousmurah #foundationshaliciousborong #shaliciousbeautyfoundation #makeuplover #makeuptutorial #foundation

21 minutes ago

@hushhush.dainty - PAYUDARA GEBUU PILIHAN ENCIK SOMI! . Jujur cakap lah kekakak semua, Lelaki memang perlukan dorongan bermula dari dalam bilik tidur. Semakin kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah dia selalu ingat kat kita . KITA KEKURANGAN MASA NAK BETUL-BETUL JAGA PENAMPIILAN DIRI SENDIRI KERANA SIBUK DENGAN KERJAYA, DENGAN ANAK-ANAK DAN HAL2 YANG LAIN . AWAS!, jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper. tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa, Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk? . InshaAllah LOVE POTION boleh bantu . TERBUKTI berkesan untuk: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Menaikkan semula punggung yang jatuh 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . Khas untuk kekakak yang masih nak memikat hati encik somi tu, . Whatsapp saya ye . Whatsapp "HUSH” ke 0143880483 . #produkwanita #produkkecantikan #viral2017 #ubatbesartetek #produkpayudara #tetekbesar #produkputihgebu #tegang #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #quputeh #hushhush #nakcantik #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #krimbesarkantetek #payudara #montok #handbag #handbagmurah #kasut #kasutmurah #fattzura #dekatkanjarakkita

21 minutes ago

JOM BAIKI MASALAH KULIT MUKA KORANG SEBELUM TERLAMBAT!! . . Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! . 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪 . Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! 🙅 no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. . Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #student #uitm #diatv3 #syurgayangkedua #fashasanda #lafazkankalimahcintamu #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #ilofayou #zulariffin #jannanick #fattzura #cleansingsoap #sabunmuka #cboostercshine #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinebooster #cshineserumbooster #cshinecleansingsoap #cshinecleansingsoapmurah #cshinecleansingsoaporiginal #produkmuka #skincare #produkpenjagaanwajah

24 minutes ago

@hushhush.dainty - LOVE POTION BY HUSH HUSH . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . Nak order? Klik Whatsapp LINK di BIO 😊 . #lovepotioncheras #produkkecantikan #hushhushcheras #hushhushampang #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #kerjakawen #instashopmalaysia #lovepotionkl #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #lovepotionampang #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #krimpayudara #seksiuntuksuami #lovepotiokl #hadiahanniversary #birthdaysuprise #mamapapa #letscantik #fattahamin #kedaionline #duckscarves #arianilovers #bawalexclusive #fareedaexclusive #neelofa

24 minutes ago

. . Akibat ramai sgt yang tanya :- "Sis nur wg soap tu cepat habis la" ada tak cleanser yg liquid or anything?". . . Jawapan nya :- . YES ! ada satu gelpump satu lagi glowing mousse cleanser! For more info dm sis nur terus okay. . . WG GLOWING MOUSSE CLEANSER collagen + vitamin C | RM 65 . . *price excluded postage *pay today! Post today * whatsapp/call/pm 013-6998658 to place ur order! . . #wonderglow #wonderglowbynhs #wonderglowmurah #wondergloworiginal #sayajualonline #sisnurwonderglow #wonderglowgold #produkkecantikan #produkmalaysia #wonderglowserum #hybridddcream #wonderglowsupernova #selangor #aeonshahalam #wonderglowsoapbar #dropshipmalaysia #wonderglow #wonderglowsuperstar #wonderglowborong

26 minutes ago

- TEK KECIK DI LEMA BAKAL PENGANTIN. Rasa kurang yakin la bila dah hampir_hampir tarikh perkahwinan. Diet dah diet dah. pinggang dah ramping.. tapiiiii.... cik Tek ciputt aje.. 😰 Nanti bakal suami kompius kawen dengan budak darjah 4 ker??? Pakai baju bling bling pun tak guna bila cutting takde.. Nak gak body mengancam macam CHE TA.. dah berumur pun meleleh air liur kaum adam tengok beb....🙍🏻 . tak yah risau ye cik gojes sekalian.. LOVE POTION dapat membantu pelbagai masalah payudara. . Hubungi kami untuk dapatkan krim payudara terhebat setakat ni. . 📲whatsap ' hush ' ke 01114414025 #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara  #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara #breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek

26 minutes ago

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . . Jom dapatkan segera . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #kolej #syurgayangkedua #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #beautysecretmurah #jannanick #ilofayou #fattzura #produkisteri #produkwanita #lafazkankalimahcintamu #alifsatar #sitinordiana #beautysecretoriginal #beautysecrets #beautysecretshaliciousmurah #supplementkecantikan #beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #shaliciousbeautysecret #beautysecret200g #cshineskincare #jomcantik

27 minutes ago

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . . Jom dapatkan segera . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #kolej #syurgayangkedua #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #beautysecretmurah #jannanick #ilofayou #fattzura #produkisteri #produkwanita #lafazkankalimahcintamu #alifsatar #sitinordiana #beautysecretoriginal #beautysecrets #beautysecretshaliciousmurah #supplementkecantikan #beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #shaliciousbeautysecret #beautysecret200g #cshineskincare #jomcantik

27 minutes ago

- SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA! . Krim Love Potion memang superb!. Nampak perubahan. Now rasa confident sangat. . Dengan Love Potion, semakin hari semakin mengancam. Aset mantap depan belakang. Suami sekarang dah tak boleh berenggang. . Effect selepas ber 'Love Potion'♥ . 🌸 Pertambahan saiz Payudara dan punggung 🌸 Payudara dan punggung tegang dan terangkat 🌸 Menghalang kekenduran akibat penyusuan, penurunan berat badan dan penuaan 🌸 Bentuk lebih bulat, montok dan anjal 🌸 Pembaharuan sel kulit dan mengurangkan stretchmark 🌸 Kulit instant soft dan wangi 🌸 Menjadikan payudara kelihatan muda, segar dan seksi . Hanya satu langkah untuk Penjagaan terbaik payudara dan punggung =============== Kesannya begitu ketara, dan disahkan 100% selamat dengan no pendaftaran KKM No : NOT170103519K . TAK CUBA..TAK RASA DAH CUBA..PASTI SUKA SUAMI PUN SENYUM TERGODA😘 . 📲whatsapp 'HUSH to 01114414025 #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkpayudara #jomkahwin #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #majalahpama #ubatbesarkanpayudara #dropshipdiperlukan #krimpayudara #glutacaps #homemadebabyfood #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #kedaibabyonline #pakejperkahwinan # #malaywedding #krimbesarkanpayudara #majalahwanita

28 minutes ago

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ?? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . . Jom dapatkan segera . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #aydajebat #kolej #syurgayangkedua #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #beautysecretmurah #jannanick #ilofayou #fattzura #produkisteri #produkwanita #lafazkankalimahcintamu #alifsatar #sitinordiana #beautysecretoriginal #beautysecrets #beautysecretshaliciousmurah #supplementkecantikan #beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret #shaliciousbeautysecret #beautysecret200g #cshineskincare #jomcantik

28 minutes ago

. PRODUK APE NI? LAIN MACAM JE.. Sukenyaaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!… Serius tak tipu. Muka rasa FRESH and moist sgt. Baru 2 hari pakai rasa gebu je kulit. Serum ni dibuat dri bahan2 semulajadi mcm propolis, ekstrak biji delima, witch hazel dan byk bahan yg mmg bermanfaat utk kulit kita. . Yg ada masalah kulit kusam ke jerawat ke jeragat ke apa kat cuba skrg. Konpem x nyesal nye la. Iolls dh try..uolls bila lg?? . . Antara fungsi yg sangat efektif : . 👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT. 👍 Menyamaratakan tona warna kulit. 👍 Mengatasi masalah kulit berminyak. 👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi 👍 Kurang kedutan pada kulit muka. 👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 👍 Menganjal dan melembapkan kulit. 👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 👍Merawat kulit terbakar/sunburn. 👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori. 👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka. 👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam. 👍 Memberi keserian pada wajah. 👍Mengurangkan eyebag. 👍Menghilangkan white/black head 👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share... . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

28 minutes ago

Memperkenalkan Produk Serum Kecantikan Terbaru!!!! Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ? ~100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit. ~100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM. ~100% produk organik dan natural. ~100% tanpa bahan terlarang. ~100% dijamin selamat. ~100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita. ~100% GMP certified. ~100% buatan tempatan. Whatsapp: +6014-5449666 Whatsapp: +6014-5449666 Whatsapp: +6014-5449666 #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan #serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

29 minutes ago

SEMANGATKU MENGANDUNGMU Perut Ibu yang penuh carut-marut ini.... Adalah tanda dari setiap nafasmu yang berhembus, Setiap kedipan mata besarmu yang bersiap melihat dunia, Setiap gerakan bibir kecil yang menguap karena kamu mengantuk dibuai seharian penuh. Setiap isapan ibu jari yang sudah bisa kamu lakukan di dalam sana. Setiap kali kamu cegukkan hingga Ibu merasakannya. Bahkan tanda dari setiap mimpi-mimpi indah kamu bersama Ibu yang dulu tiada pernah terpisahkan. Kini perut Ibu yang carut-marut ini memang tak lagi indah, Bahkan ada yang bilang perut Ibu tak cantik lagi. Tak mengapa, Ibu rela karena perut ini dulu adalah tempat buaianmu. Dan itu adalah relung tempat Ibu memeluk dari dalam, Hingga Ibu cukup kuat menggendongmu dengan tangab sendiri. Makanya, bagaimanapun carut-marutnya perut Ibu ini. Ibu memandangnya sebagai sesuatu yang sangat cantik, dan menyimpan sejuta kenangan yang Indah. Semoga yg membaca dan like disegerkan mendapatkan momongan. Amin ya allah... Mau info lebih lanjut segera konsultasikan bersama kami. " PROGRAM HAMIL " Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- ️✔ contact person : ✆WA= 08385141837 #muslimah #hijabmuslimah #wedding #weddingdress #hijabsyari #wanita #wanitamuslimah #parfumcewek #bisnis #masakan #masakantradisional #jamtangancewek #tascewek #produkkecantikan #bajubayi #highhells #pemutihkulit #parfumcewek #bisnis #babyshop #tasmurah #jajanan #madu #palembang #kualalumpur #sumatra #padang #perawatantubuh #bumbudapur

30 minutes ago

Tak tahu nak beli apa untuk birthday isteri?? . Kenapa tak hadiahkan LOVE POTION? Box dah sedia cantik, tak perlu dah balut. Cuma! Sekeping kad "HAPPY BIRTHDAY SAYANG" dah buat isteri senyum tau. . Tak percaya? Cuba sekarang! 😆 Promo masih ada. Jangan lepaskan peluang keemasan ni! Tekan saje link⬆️⬆️di BIO untuk oder😘😘 .atau wassap ke 01119284228 #facts #goodvibesonly #onlineshopping #produkkecantikan #produkpayudara #breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #hushhush #lovepotionbyhushhush #muamalaysia #produkbesarkanpunggung #lovepotion #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #jamuviral #fattzura #sugarbellecosmetic #krimbesarkanpayudara #krimpayudara #kelantan #labuanonlineshop #perak #johor #labuan -

30 minutes ago

🌸TESTIMONI🌸 🌸SERI LADY SERUM🌸 🌸Kebaikan Seri Lady Serum berfungsi untuk:- 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Merawat & menghilangkan masalah kulit alergi 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantek berseri2. 🌸Pm / WhatsApp :- 📱- www.wasap.my/601142700669/PMSERILADYSERUM 📱- www.wasap.my/60136224649/PMSERILADYSERUM #serumwajah #seriladyserum #serumparut #serumajaib #produkkesihatan #malaysia #produkkecantikan #serumantiaging #sayajualserum #sayajualmurah #testimoniseriladyserum 🌸🌸🌸

30 minutes ago

💖READYSTOCK💖 🎈 Baju preloved yg berkualiti dan warna mungkin berbeza disebabkan cahaya - COD : shah alam dan sepang - PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain) http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani) Cara nak order: 1)Screenshot gambar barang yang anda inginkan 2)Whatsapp ke nombor diatas ok #beautywater #spraybeautywater #waterspray #bajubabyborn #preloveditem #shahalam #codshahalam #babyromper #dropshipdiperlukan #dropshipbabydiperlukan #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #nursajat #barangbaby #bajubabymurah #bajumurah #preloved #bajupreloved #jombeli #jomshopping #pakaianbaby #barangbayi #neelofattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran

31 minutes ago

@hushhush.dainty - Dulu, masa anak dara... . Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je. . Sekarang, lepas dah beranak pinak... . Payudara makin lama makin labuh ke bawah. Payudara yang dulunya bulat kini tidak jauh beza rupanya persis buah betik masak ranum. 😖 . Encik husband pun dah start merungut, hak dia dah tidak di jaga sempurna. . Takkan nak di biarkan makin layut cik payudara tu? . Jom sapu Love Potion by Hush Hush, InsyaAllah dapat mengembalikan bentuk payudara macam anak dara dulu 😎 . . #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #glutacaps #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #viral2017 #breastserum

31 minutes ago

. Anda ada masalah kulit yg semakin menipis akibat tersalah guna produk? Jerawat mula menyinggah? Jgn risau, Elanish Serum sedia membantu! . Elanish Serum akan 'heal' kan balik kerosakan tu. Mungkin akan ambik sedikit masa. INGAT! Tak perlu nak terlalu drastik utk cantik. Yang penting SELAMAT! SLOWLY BUT SURELY :) . Jom izinkan Elanish Serum rawat kulit uolls :) . RESPON PANTAS CLICK!! . http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #igshopmalaysia #borongmekap #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #mekapmurah #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #kulitkusam #skincareorganik #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #kulitputih #onlineshopping #jerawat

32 minutes ago

Good News!! Our Love Potion bukan Love Poison ok 🌷❤🌷❤ Its safe . . ✔ HALAL ✔ KKM APPROVED ✔ GMP STANDARD ✔ NO PARABEN ✔ NO SIDE EFFECT . JOM DAPATKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG SEGAR BUGAR TANPA BAHAN TERLARANG 🌻🌻🌻 . Whatsapp "HUSH" ke 0143880483 . #lovepotionbyhushhush #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #quputeh #hushhush #nakcantik #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimtetek #krimbesarkanpayudara #krimbesarkantetek #hushhushampang #hushhushkl #lovepotionkl #lovepotionampang #dramasangat #hushhushsexy

32 minutes ago

Thank you our darling customer. Semoga sis dapat effect yang diidamkan dan berpuas hati sangat dengan Love Potion . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara dan punggung 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0128379236 . #produkwanita #produkkecantikan #whiteningdrip #kedaibabyonline ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #breastpumpmalaysia #dropshipmalaysia #kadkahwinmalaysia #tipscantik #hushhush #lovepotionbyhushhush #perfumemalaysia #pakejhoneymoon #krimbesarkanpayudara #kedaisuamiisteri #pelaminmini #breastpumpmalaysia #suplemenputih #tipsmemikatsuami

32 minutes ago

💖READYSTOCK💖 Age : 2 years old # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Material : 100% cotton PRICE : RM 10jeeeee Postage :Rm 8sm /Rm12ss - 🎈 Baju preloved yg berkualiti dan warna mungkin berbeza disebabkan cahaya - COD : shah alam dan sepang - PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain) http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani) Cara nak order: 1)Screenshot gambar barang yang anda inginkan 2)Whatsapp ke nombor diatas ok #beautywater #spraybeautywater #waterspray #bajubabyborn #preloveditem #shahalam #codshahalam #babyromper #dropshipdiperlukan #dropshipbabydiperlukan #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #nursajat #barangbaby #bajubabymurah #bajumurah #preloved #bajupreloved #jombeli #jomshopping #pakaianbaby #barangbayi #neelofattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran

33 minutes ago

Smile Is The Best Make Up😊😊😊🌸 🌸SERI LADY SERUM🌸 🌸Kebaikan Seri Lady Serum berfungsi untuk:- 🌸 Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🌸 Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing & flawless 🌸 Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan 🌸 Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸 Merawat serta menghilangkan jerawat & jeragat 🌸 Mengurangkan kedutan dan garis2 usia yang terbentuk di wajah akibat stress dan peningkatan usia 🌸 Merawat & menghilangkan masalah kulit alergi 🌸 Menjadikan kulit serta wajah sentiasa kelihatan segar cantek berseri2. 🌸Pm / WhatsApp :- 📱- www.wasap.my/601142700669/PMSERILADYSERUM 📱- www.wasap.my/60136224649/PMSERILADYSERUM #serumwajah #seriladyserum #serumparut #serumajaib #produkkesihatan #malaysia #produkkecantikan #serumantiaging #sayajualserum #sayajualmurah #testimoniseriladyserum 🌸🌸🌸

33 minutes ago

Testi real dr user member nuamoorea 👇 Amoorea berproses y say😃😃tidak memutihkan tp lebih ke mencerahkan kulit asli,aku aslinya emang coklat sawo matang ya😋😋nyaman bgt pake Amoorea kulit jd lebih bersih &simple cuma cumuk 2x sehari ga usah repot² pke krim siang malam😂😂ini mukaku pas lepas krim lgsung kluar jrwat(mantan pengguna krim racik 5 tahun)berkat Amoorea alhamdulillah udh hilang smpe ke bekas jrwatny😍😍😍😍aku si ga bilang Amoorea paling bagus,tapi Amoorea ternyaman dan paling aman dr semua riwayat kosmetik yg prnah aku pake😍😍😍😘 #obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulit cantik #obatlukabakar #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare # obatkulit #penghilangflek #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #kulit berminyak #kulitkering #penghilang komedo #kulitberjerawat #halal #aman100%alami # semuausia #semuajeniskulit #bumil #busui #cewek #cowok #phpcreampemutih # tempel #bilas #jerawatparah #cantikalami

33 minutes ago

. Nak tau tak? Elanish Serum ni menggabungkan ekstrak Witch Hazel dengan minyak benih delima sebagai bahan utama dan ianya sesuai digunakan utk merawat segala masalah kulit tanpa merosakkan kulit :) Rugi tak cuba tau! . Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin. . Whatsapp +601115556677 . RESPON PANTAS CLICK!! http://www.wasap.my/+601115556677/WOWpmELANISH . Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin. . 'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami : . www.elanishbeauty.com.my . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

34 minutes ago

. KELEBIHAN MAYLA SKINCARE ============================ ✔Efektif untuk kulit berminyak & breakout ✔Memutihakn & Mencerahkan ✔Merawat kulit jerawat ✔Mengurangkan Darkspot ✔Mengurangkan Blackhead dan Whitehead ✔Menegangkan kulit wajah/ ✔Melembapkan kulit ✔Mengecilkan pori-pori terbuka . To Order: 📲 Whatsapp: +601119976228 #TheJunniMAYLA #sayajualprodukkecantikan  #nakputih #produkkecantikan  #putihkekal  #putihinstant #hilangjerawat  #nomercury  #kkmapproved #normalsetthejunni  #thejunni #thejunniskincare  #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers  #thejunnimayla #thejunnimalaysia  #thejunniwhiteninglotion #tjcodkualaterengganu #teamjerunglapar

34 minutes ago

💖READYSTOCK💖 Age : 6 months baby # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # Material : 100% cotton PRICE : RM 7 jeeeee Postage :Rm 8sm /Rm12ss - 🎈 Baju preloved yg berkualiti dan warna mungkin berbeza disebabkan cahaya - COD : shah alam dan sepang - PREFER WS/PM/TELE : +6017-3473536 (ain) http://www.wasap.my/+6012-3635435/ (ani) Cara nak order: 1)Screenshot gambar barang yang anda inginkan 2)Whatsapp ke nombor diatas ok #beautywater #spraybeautywater #waterspray #bajubabyborn #preloveditem #shahalam #codshahalam #babyromper #dropshipdiperlukan #dropshipbabydiperlukan #produkkecantikan #letscantik #jomcantik #nursajat #barangbaby #bajubabymurah #bajumurah #preloved #bajupreloved #jombeli #jomshopping #pakaianbaby #barangbayi #neelofattah #fattzura #laraalana #yusufiskandar #ariran

an hour ago

BURUAN!!! LIMITED STOCK!!! Buat sohib mimin yang lagi nyari paket perawatan anti jerawat bisa cobain produk andalan Nu Skin . CLEAR ACTION SYSTEM Paket terdiri dari : 1. Foaming Cleanser - 400 rb Membersihkan hingga ke pori-pori, mengangkat minyak dan kotoran tanpa memicu timbulnya jerawat 2. Toner - 347 rb Membuat kulit segar dan menenangkan serta mengontrol minyak. 3. Day Treatment - 433 rb Membantu menyembuhkan jerawat dan bekas-bekasnya serta mengurangi pori-pori besar 4. Night Treatment - 433 rb Membantu meminimalkan bekas jerawat, meratakan kulit, menenangkan dan mengurangi kemerahan . Kalau beli sepaket jadi cuma 1.491.000 Plus hadiah bagi new member 1 pouch 1 roll on 1 body bar Persediaan terbatas (23-24 feb 2018) Plus free ongkir pula.... . Langsung pengen order? WA: 0858-2309-0020 . Nu.Cantik 😍 Never regret buying 😍