#sis

7.996M Posts

a few minutes ago

Nak, jika kau lahir nanti, ibu akan ceritakan kisah ini. sini aku ceritakan kisah ibumu ini (aku) yang tega melihat nenekmu menangis. Lalu aku tinggalkan. Nenekmu merana, Nak. Sungguh tak berdaya kutolak pilu dihati ketika itu. . Tapi Nak, tidak bisa kupilih antara nenekmu dan ayahmu. Dua insan itu adalah sosok surgaku Nak. Jangan kau anggap ibumu ini kejam, Nak. Tidak. Aku tidak bisa memilih, Nak. Remuk hati ini, hanya berpasrah diri mengikuti arus. . Nak, jika nanti kau lahir, kuatlah seperti nenekmu. Hadapilah segala pilu dan lara dengan berpasrah pada jalan Tuhan. . Nak, doakan setiap tetes peluh dan airmata nenekmu adalah jaminan surga untuknya, agak segala pilu lara tak sia nanti di surga. . . #family #fam #mom #dad #TagsForLikes #brother #sister #brothers #sisters #bro #sis #siblings #love #instagood #father #mother #related #fun #photooftheday #children #kids #life #happy #familytime #cute #smile #lovemom

a few minutes ago

이지은 보고싶 나의 미니미니미 말 좀 잘 듣거라💕💕 엄친아 이지은 나는 그냥 우리 엄마 딸

a few minutes ago

Trying out some new curlers!! Makes me remember having pink curlers put in my hair as a little girl!! I’m curious to see what juju’s hair does, Fifi’s holds curl well but juju’s is more thick and straight.

13 minutes ago

- 跟姐姐還有☁️妹妹的早餐約會❤️ 要回家的時候還捨不得我們 真是太可愛了😹 忙碌的一個早上還去線西找姐姐買東西跟探班👭 #sis #family

25 minutes ago

Maaf bukan aku egois,, bukan aku tak mau mengerti km,,tapi tolong km jga mngerti ku, aku punya masalah yg tak harus km tau,, bgtu pun km, km tidak akan mnceritakn semua msalah mu kpda ku. 😕😓 #sis

26 minutes ago

BEE VENOM GOLD EXCLUSIVE SET 5 IN 1 TERDIRI DARIPADA 5 ITEM : ● Liquid Cleaser ● Serum ● Toner ● Sunblock Foundation ● Moisturiser Jika berminat blh whatsapp no. 013 9386816 atau just dm je☺️😊☺️😊 #bee venom skincare #cosmetic product #malaysia #sis Jual #bee venom gold

38 minutes ago

"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatsapp kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatsapp sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 . haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatsapp sis 0104113101 #pinklady #pinkladymantap #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual

38 minutes ago

We are one of the most loved Online Clothing Store offering jolting and vivacious range of fashionable clothes for women online. Our extensive range of women clothing is mostly inspired from celebrity fashion and style with hefty discount on each and every product. #valentines #backpacking #archilovers #polo #igworldclub #girlswithmuscle #bye #groom #gaintrick #lay #savage #sis #veggies #710 #qualitytime #after #kimkardashian #yo #socal #adventures #motherhood #steak #branding #weddingphotographer #living #long #cream #onepiece #happyhour #watches