#snowboard

5.469M Posts

a few minutes ago

Podobno prawdziwe mrozy nadchodzą❄️🌀🌬️❗ Nie dajcie się zimie i nie rezygnujcie z treningów💪❗Jak to zrobić❓ Zastosujcie kompresję CEP Polska #TERMO 😎 🌀 Ciepła, średniej grubości dzianina dla lepszego zarządzania ciepłem nie pozwoli żadnym nieprzyjemnym temperaturom wtargnąć lenistwu na Wasze ścieżki biegowe😎❗ Oddychający materiał o doskonałych właściwościach termicznych zapewni Wam świeżość i komfort🤩❗ Kompresja śródstopia pozwoli zachować Wam stabilizację na każdym szlaku narciarskim🌀❗ Jeśli jesteście zainteresowani tym produktem zapraszamy po szczegóły ➡️➡️➡️ cepsports.pl/pl/p/CEP-skarpety-termiczne-meskie/141 . . . #ceppolska #medicalsport #cep #sport #termo #zima #winteriscoming #winter #snow #snowyday #snowboard #skiing #skii #narty #narciarstwo #kompresja #snowboarding #sezon #sportyzimowe #merino #compression #cieplo #stopy

a few minutes ago

Podobno prawdziwe mrozy nadchodzą❄️🌀🌬️❗ Nie dajcie się zimie i nie rezygnujcie z treningów💪❗Jak to zrobić❓ Zastosujcie kompresję CEP Polska #TERMO 😎 🌀 Ciepła, średniej grubości dzianina dla lepszego zarządzania ciepłem nie pozwoli żadnym nieprzyjemnym temperaturom wtargnąć lenistwu na Wasze ścieżki biegowe😎❗ Oddychający materiał o doskonałych właściwościach termicznych zapewni Wam świeżość i komfort🤩❗ Kompresja śródstopia pozwoli zachować Wam stabilizację na każdym szlaku narciarskim🌀❗ Jeśli jesteście zainteresowani tym produktem zapraszamy po szczegóły ➡️➡️➡️ cepsports.pl/pl/p/CEP-skarpety-termiczne-meskie/141 . . . #ceppolska #medicalsport #cep #sport #termo #zima #winteriscoming #winter #snow #snowyday #snowboard #skiing #skii #narty #narciarstwo #kompresja #snowboarding #sezon #sportyzimowe #merino #compression #cieplo #stopy

a few minutes ago

Hey Jonah, thanks for still being my friend even after this 😜 🎥: @jonahmg

a few minutes ago

On Tuesdays we train for the trails! Who’s already signed up for next week? 🙋🏼‍♂️

a few minutes ago

Podobno prawdziwe mrozy nadchodzą❄️🌀🌬️❗ Nie dajcie się zimie i nie rezygnujcie z treningów💪❗Jak to zrobić❓ Zastosujcie kompresję CEP Polska #TERMO 😎 🌀 Ciepła, średniej grubości dzianina dla lepszego zarządzania ciepłem nie pozwoli żadnym nieprzyjemnym temperaturom wtargnąć lenistwu na Wasze ścieżki biegowe😎❗ Oddychający materiał o doskonałych właściwościach termicznych zapewni Wam świeżość i komfort🤩❗ Kompresja śródstopia pozwoli zachować Wam stabilizację na każdym szlaku narciarskim🌀❗ Jeśli jesteście zainteresowani tym produktem zapraszamy po szczegóły ➡️➡️➡️ cepsports.pl/pl/p/CEP-skarpety-termiczne-meskie/141 . . . #ceppolska #medicalsport #cep #sport #termo #zima #winteriscoming #winter #snow #snowyday #snowboard #skiing #skii #narty #narciarstwo #kompresja #snowboarding #sezon #sportyzimowe #merino #compression #cieplo #stopy

a few minutes ago

@markmcmorris é um exemplo a ser seguido. Em março de 2017, o snowboarder canadense errou um salto durante um treinamento em Vancouver e foi em direção à três árvores ao invés de aterrissar. Como consequência, teve 17 ossos quebrados, além de seu pulmão em colapso, sua mandíbula, costela, pélvis e braço esquerdo ficaram fraturados. Alguns dias em coma . Seis meses após o acidente conquistou uma vaga nos Jogos Olímpicos de Inverno de PyeongChang. Menos de um ano depois de todo o ocorrido, o jovem canadense de 24 anos de idade conquistou a medalha de bronze no snowboard slopestyle e subiu no pódio na Coreia do Sul Enquanto houve 1% de chance eu terei 99% de fé #nevergiveup #pyeongchang2018 #olympids #olimpiada #vancouver #pyeongchang #correiadosul #snowboard #jogosolimpicos #cure #superacao #cura #vida #fé #