#teamsocmed

68 Posts

2 hours ago

" Ada masa dia naik...ada masa dia turun, ada masa dia kekal" . Naik, turun dan kekal perangai biasa harga petrol. Ape boleh buat, sebab harga petrol ikut tekanan pasaran dunia. . Walau apapun perubahan harga jual petrol, Kerajaan tetap prihatin kesejahteraan rakyatnya dan tekanan pasaran dunia juga berpihak kepada Malaysia!... . HARI INI HARGA PETROL TURUN !!!!" . #caringministry #janganlebihlebih #kjm2017 #teamsocmed #petrol #penggunabijak #smartconsumer @zulkiflibujang @hamzahzainudin1957 @henrysumagong @jamilsalleh88 @ismainurbakeron

2 weeks ago

Buat warga Ipoh! Jangan lepaskan peluang untuk hadir beramai-ramai sempena #KarnivalJualanMega2017 yang akan berlangsung pada 22-26 November ini di Bulatan Amanjaya, Ipoh, Perak. . Pelbagai aktiviti dan program menarik menanti anda seisi keluarga. Selain itu, anda juga berpeluang memenangi hadiah menarik untuk dibawa pulang serta pelbagai barangan dengan HARGA RENDAH untuk dimiliki. . Moh kite yeop! . #CaringMinistry #KPDNKK #KJM2017 #KarnivalJualanMega2017 #Ipoh #Perak #janganlebihlebih #jualanmurah #megasale #ipohmari #teamsocmed

2 weeks ago

#Repost @mykpdnkk ( @get_repost) ・・・ #savethedate tak sabar pulak rasa nak tunggu Karnival Jualan Mega 2017 bila @mfmirafilzah pun dah ajak kita ramai-ramai pergi sana. Jangan lupa tanda siap-siap kat kalendar yor. 22hb-26hb November ni ate jumpe teman di Bulatan Amanjaya, Perak! . Credit foto : @zulstyloz #mohkitayeop #karnivaljualanmega2017 #kjm2017 #caringministry #janganlebihlebih #teamsocmed #wisewords @hamzahzainudin1957 @luq_alhakim @zulkiflibujang @fizoomar #fizoomarchannel @nashlefthanded @aizuddingaffal @henrysumagong

2 weeks ago

#savethedate tak sabar pulak rasa nak tunggu Karnival Jualan Mega 2017 bila @mfmirafilzah pun dah ajak kita ramai-ramai pergi sana. Jangan lupa tanda siap-siap kat kalendar yor. 22hb-26hb November ni ate jumpe teman di Bulatan Amanjaya, Perak! . Credit foto : @zulstyloz #mohkitayeop #karnivaljualanmega2017 #kjm2017 #caringministry #janganlebihlebih #teamsocmed #wisewords @hamzahzainudin1957 @luq_alhakim @zulkiflibujang @fizoomar #fizoomarchannel @nashlefthanded @aizuddingaffal @henrysumagong @razaliothman58 @basaruddinsadali @henrysumagong @jamilsalleh88 @wanyhasrita

2 weeks ago

Sebentar lagi akan berlangsung Majlis Pra Pelancaran Karnival Jualan Mega 2017 di Aras G, Anjung Seri KPDNKK bakal disempurnakan oleh YB Dato’ Seri @hamzahzainudin1957 bermula pada jam 10.30 pagi ini . Nantikan penampilan istimewa daripada @mfmirafilzah @nashlefthanded @didiandfriends , Group Buskers Mentor @tv3malaysia dan ramai lagi! Jualan @putrajaya_foodtrucks juga ada untuk meriahkan suasana! . #kjm2017 #karnivaljualanmega2017 #mohkitayeop #penggunabijak #fokpdnkk #caringministry #janganlebihlebih #teamsocmed @imigresen @jpn_official @mof_malaysia @st_malaysia @ssmofficialpage @themycc @mybankrakyat @myipo @maktab_koperasi_malaysia @pnsmy @skm_malaysia @jamilsalleh88 @muza_jamaludin @cristiano @fizoomar

3 weeks ago

Wow meriah! Sekitar program Pesta Rakit Larut 2017... Pesta Rakit Larut adalah Acara tahunan yang memasuki edisi ke-5 tahun ini turut mencatat sejarah dalam Malaysia Book of Record penyertaan lebih 1400 peserta dan 256 buah rakit . . Acara tahunan ini diadakan untuk mengeratkan hubungan silaturrahim dan semangat kesukanan antara penduduk setempat dan negeri-negeri berdekatan. . Credit : @zulstyloz #teamsocmed #caringministry #janganlebihlebih #pestarakit2017 #fiestarakit2017 @MalaysiaBookofRecord #historywritten @hamzahzainudin1957 @luq_alhakim @fizoomar @thesundaily @tvalhijrahperak @malaysia1news @mynewshub.cc @zulkiflibujang @rozitachewan1 @themycc @pnsmy @ssmofficialpage @myipo @mybankrakyat @skm_malaysia @maktab_koperasi_malaysia @oilgasmalaysia @eyamohdzain @aziesizuka @farina_aziz @zulhairihjabdullah @jannanick @razaliothman58 @henrysumagong @basaruddinsadali @jamilsalleh88 @najib_razak @dralihamsa