#viral

4.078M Posts

a few seconds ago

Haiiii✌✌✌ Ada orang tanya..... 'Pakai mk ni lambat kesan, lepas tu muka nampak gelap' Oke jom kita lihat gambar ni ya.. 😍 Proses pembaharuan kulit bagi setiap umur mengambil masa yang berbeza. Sesuatu product yg tidak mempunyai kimia berbahaya, tidak boleh mengubah proses pembaharuan kulit tu menjadi 3hari, seminggu atau dua minggu 😊 PAKAI MARY KAY KULIT GELAP? Kenapa pakai Mary Kay kulit jadi gelap daripada sepatutnya? Malu nak keluar rumah? Husband dan kawan-kawan semua kata gelap? Rasa down sangat?😣 Perlu difahami bahawa ini adalah proses yang normal untuk semua yang menggunakan produk Mary Kay sebagai penjagaan harian. Actually bila anda adalah bekas pengguna tegar peeling product, dan anda bertukar kpd skincare spt SKII, Clarins atau Clinique still tindakbalas yg sama berlaku. Bukan hanya dengan Mary kay 😉 Penghasilan lapisan kulit baru bergantung kepada usia seseorang: 💞Bayi : 14 hari 💞Remaja : 21-28 hari 💞20-an : 24-30 hari 💞30-an : 28-35 hari 💞40-an : 30-42 hari 💞50-an dan ke atas : 45-84 hari Bersabarlah dalam merawat kulit. Kulit yang gelap dan kusam itu hanya sementara. Itu semua adalah kulit-kulit yang telah rosak. Kulit akan kelihatan begitu dalam masa 3-4 bulan awal dengan penggunaan product yg lengkap. Nak glowing, nak cantik perlulah dapatkan range yang lengkap bermula dari basic cleanser, moisturizer, sun protector seterusnya softener, mask, scrub dan serum.😉 Tengoklah kulit org Korea mcm mana, jgn hanya pndang gaya hidup mereka tapi bandingkan cara penjagaan kulit mereka dgn cara kita. http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 #marykay #penang #taiping #readystock #pakarkulit #YourBeautyConsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypenang #makeup #lipstick #jerawat #flawless #viral #masalahjereawat #masalahkulit #jeragat #parut #cantik #skincare #cosmetics

a few seconds ago

A brincadeira 'Que Tiro Foi Esse?', que já foi feita por muitas personalidades brasileiras, agora conta com a participação do jornalista Evaristo Costa. Evaristo postou um vídeo para mostrar como ele tira suas fotos. "Chegou a hora de revelar como faço minhas fotos. Primeiro gravo um vídeo e depois capturo o frame. É simples, observe", escreveu na legenda da publicação em seu Instagram. No vídeo, é possível ver o jornalista fazendo várias poses em frente à câmera. O ex-apresentador do Jornal Hoje é conhecido por postar muitas brincadeiras nas redes sociais. Ele saiu da Globo em 2017 e se mudou para Cambridge, na Inglaterra, onde vive com a família. Veja o vídeo. #evaristocosta #quetirofoiesse #brincadeira #musica #internet #viral #video #jornalista #diariodonordeste #dn

a few seconds ago

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 SELLING FAST !!! ROYALE PUDDING from Asmiera's Kitchen .💕💕💕 ---------------------------------------------- . Harga Online : RM10&rm50 Ingredient : jala emas, Pisang Lemak Manis, kuah kastart, perun, gajus, ceri Saiz : Kecil - Berat 220g size 4'x4' rm10 Besar - Berat 1200g size 8'x8' rm50 ---------------------------------------------- . Whatsapp / sms : 0102585353 (pertanyaan/pembelian/tempahan/online order) . . ---------------------------------------------- . - FACEBOOK : Asmiera Cik As - FACEBOOK PAGE : Asmiera's Kitchen - INSTAGRAM : @asmieraskitchen @asmiera_cik_as ---------------------------------------------- . Online Order atau Boleh diperolehi di : . ✅ (COD) - Lembah Klang ✅ 39 ejen di seluruh Malaysia Termasuk Sabah Sarawak & Singapore #taukepuding #makanan #food #desert #puding #pudding #malaysia #royalepudding #pudingraja #viralmakan #viral #sedap #online #asmieraskitchen #kitchen #asmieras #empayarasmieras #pudingraja #royalepuddingbyasmieraskitchen #asmieraskitchen

a few seconds ago

KELEBIHAN KENDRA BEAUTY 💝 💎mampu merawat masalah kulit break out akibat salah pakai product (tidak bersesuaian dgn kulit) 💎mampu merawat masalah kulit berjerawat/ jeragat 💎mampu merawat sunburn yang teruk 💎blh mengecutkan serta memudarkan jerawat @jeragat dan parut hari demi hari 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎blh merawat kulit brmsalh sperti kulit kusam,kering,berminyak,pori2 terbuka,whitehead serta blackhead,parut dan sebagai nya 💎sesuai untk smua jenis kulit 💎menglowingkan kulit 💎blh menghilangkan kesan lebam atau hitam bwh mata seperti eyebag 💎anti penuaan @ anti kedut 💎kulit akn menjadi tegang & anjal 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki dan perempuan www.wasap.my/+601151657067 #kendrabeauty #kendrabeautyhq #fatynnaznie #kendra #merawatmasalahkulit #faridkamil #viral #product #jerawat #fattahaminz #fattzura #fattzura #bazaarpaknil #agentkl #agentkl #agentkendra #kendrabeauty #kendra #murah #cantik #bagus #kulitcantik #merawatmasalahkulit #fattzura #fazura #viral #kendraviral #kendraviral #viral #fatynnaznie #stokiskl #agentkedah #agentkendra #agentkelantan #agentmelaka

a few seconds ago

Haiiii✌✌✌ Ada orang tanya..... 'Pakai mk ni lambat kesan, lepas tu muka nampak gelap' Oke jom kita lihat gambar ni ya.. 😍 Proses pembaharuan kulit bagi setiap umur mengambil masa yang berbeza. Sesuatu product yg tidak mempunyai kimia berbahaya, tidak boleh mengubah proses pembaharuan kulit tu menjadi 3hari, seminggu atau dua minggu 😊 PAKAI MARY KAY KULIT GELAP? Kenapa pakai Mary Kay kulit jadi gelap daripada sepatutnya? Malu nak keluar rumah? Husband dan kawan-kawan semua kata gelap? Rasa down sangat?😣 Perlu difahami bahawa ini adalah proses yang normal untuk semua yang menggunakan produk Mary Kay sebagai penjagaan harian. Actually bila anda adalah bekas pengguna tegar peeling product, dan anda bertukar kpd skincare spt SKII, Clarins atau Clinique still tindakbalas yg sama berlaku. Bukan hanya dengan Mary kay 😉 Penghasilan lapisan kulit baru bergantung kepada usia seseorang: 💞Bayi : 14 hari 💞Remaja : 21-28 hari 💞20-an : 24-30 hari 💞30-an : 28-35 hari 💞40-an : 30-42 hari 💞50-an dan ke atas : 45-84 hari Bersabarlah dalam merawat kulit. Kulit yang gelap dan kusam itu hanya sementara. Itu semua adalah kulit-kulit yang telah rosak. Kulit akan kelihatan begitu dalam masa 3-4 bulan awal dengan penggunaan product yg lengkap. Nak glowing, nak cantik perlulah dapatkan range yang lengkap bermula dari basic cleanser, moisturizer, sun protector seterusnya softener, mask, scrub dan serum.😉 Tengoklah kulit org Korea mcm mana, jgn hanya pndang gaya hidup mereka tapi bandingkan cara penjagaan kulit mereka dgn cara kita. http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 #marykay #penang #taiping #readystock #pakarkulit #YourBeautyConsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypenang #makeup #lipstick #jerawat #flawless #viral #masalahjereawat #masalahkulit #jeragat #parut #cantik #skincare #cosmetics

a few minutes ago

[WOW - #VIRAL! ] - PORT MAKAN FAMILY DAN ANAK MUDA YG TERKENAL DENGAN WESTERN & SEAFOOD DALAM TALAM. "SEDAP,MURAH & BANYAK" "RASA HOTEL HARGA WARONG" . . Siapa lagi yg belum tahu tentang @grasso_cafe_deliveryxpress sbb port nie mmg menjadi pilihan warga sekitar rawang nak makan seafood atau western . Masanya dah tiba utk abam jiji kongsikan.. . . CHEF @grasso_cafe_deliveryxpress adalah chef dari 5 star hotel yg berpengalaman lbh 10 thn dlm penyediaan western dan seafood nie kat RAWANG ni?? . [+] TALAM WESTERN KING & GRASSO -kami ada dua jenis talam western yg loaded dengan lamb, chicken, jumbo hotdog dan byk lagi. Mmg laku keras bro!!HARGA MMG MURAH BRO DARI RM 34:00 utk 3 org mkn SAHAJA. Siap BOLE PILIH lagi nk letak ape DALAM TALAM, nk nasi atau sphagetti. . [+] SHELL OUT GRASSO: Dengan mengunakan seafood fresh seperti udang, sotong, lala , clamp dan lain2 lagi yg di masak "KAM YONG" mmg meleleh bro harga RM 16:90 je bro! . [+] HOMEMADE: kami mengunakan Homemade black papper sauce utk western food and "kamyong sauce" utk SHELL OUT KAMI. "Karya khas dari chef grasso bro!" . [+] LAMB AND SEAFOOD - kami mengunakan new zealand lamb dan fresh seafood dari supllier kami! . [+] KUALITI- Ofkos berkualiti dan Memberikan tahap kesedapan skala besar utk anda kerana QC yg ketat dari chef kami! . [+] TALAM , BIG PLATE DAN AIR GEMUK - kami mengunakan cara hidangan yg berbeze kerana kami mengunakan talam dan bigplate utk serve customer kami. Kat sini ada air gemuk yg bole minum dlm 10 org khas dicipta sbb kami mmg suke yg besar2.. . [+]LOKASI- kami terletak di sebelah BSN RAWANG , DEPAN MYDIN AND SEDERAT DENGAN KPJ RAWANG. X jumpe. Bole la Waze terus atau call abam >>>0193871398 >>>0193871398 >>>0193871398 . [+] FOOD DELIVERY - kami ada buat food delivery. Ala antar kat depan umah tu. First come first serve. Dinasihatkan buat order one day before untuk bulk order ye...And Ada delivery cas mengikut kawasan tau. cover DARI ⭕️TESCO RAWANG KE PERODUA SG CHOH. ⭕️BANDAR RAWANG KE COUNTRY HOME . Dah masuk 2018 dah ni, kalau tak pernah cuba memang MENYESAL!!!

a few seconds ago

hihi, i’m kylee, the other co-owner. sedaya posted this edit but i’ll post it again bc it’s my edit lmaoo jan. 17. 18

a few minutes ago

Haiiii✌✌✌ Ada orang tanya..... 'Pakai mk ni lambat kesan, lepas tu muka nampak gelap' Oke jom kita lihat gambar ni ya.. 😍 Proses pembaharuan kulit bagi setiap umur mengambil masa yang berbeza. Sesuatu product yg tidak mempunyai kimia berbahaya, tidak boleh mengubah proses pembaharuan kulit tu menjadi 3hari, seminggu atau dua minggu 😊 PAKAI MARY KAY KULIT GELAP? Kenapa pakai Mary Kay kulit jadi gelap daripada sepatutnya? Malu nak keluar rumah? Husband dan kawan-kawan semua kata gelap? Rasa down sangat?😣 Perlu difahami bahawa ini adalah proses yang normal untuk semua yang menggunakan produk Mary Kay sebagai penjagaan harian. Actually bila anda adalah bekas pengguna tegar peeling product, dan anda bertukar kpd skincare spt SKII, Clarins atau Clinique still tindakbalas yg sama berlaku. Bukan hanya dengan Mary kay 😉 Penghasilan lapisan kulit baru bergantung kepada usia seseorang: 💞Bayi : 14 hari 💞Remaja : 21-28 hari 💞20-an : 24-30 hari 💞30-an : 28-35 hari 💞40-an : 30-42 hari 💞50-an dan ke atas : 45-84 hari Bersabarlah dalam merawat kulit. Kulit yang gelap dan kusam itu hanya sementara. Itu semua adalah kulit-kulit yang telah rosak. Kulit akan kelihatan begitu dalam masa 3-4 bulan awal dengan penggunaan product yg lengkap. Nak glowing, nak cantik perlulah dapatkan range yang lengkap bermula dari basic cleanser, moisturizer, sun protector seterusnya softener, mask, scrub dan serum.😉 Tengoklah kulit org Korea mcm mana, jgn hanya pndang gaya hidup mereka tapi bandingkan cara penjagaan kulit mereka dgn cara kita. http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 http://www.wasap.my/+60134524991 #marykay #penang #taiping #readystock #pakarkulit #YourBeautyConsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypenang #makeup #lipstick #jerawat #flawless #viral #masalahjereawat #masalahkulit #jeragat #parut #cantik #skincare #cosmetics

a few minutes ago

@Regranned from @sahabatsurga - Masya Allah..baarakallahu fiikum.. . Petik hikmahnya... . Inspirasi @sahabatsurga 🍑 ... Dan orang-orang yang berjuang bersungguh sungguh, untuk mencari keridhaan Allah, benar-benar akan Allah tunjukkan kepada mereka jalan kebenaran. Dan sesungguhnya Allah benar-benar beserta orang-orang yang beramal sholeh (QS Al-Ankabût, 29:69) Allah Azza wa Jalla mengaitkan antara hidayah dengan perjuangan atau kesungguhan. Ini artinya, orang yang paling besar hidayahnya adalah yang paling besar perjuangannya atau usahanya utk mencari keridhoan Allah.. . 🥝 ... Adapun jihad yang paling wajib adalah jihad menundukkan jiwa dan berjuang mengendalikan hawa nafsu, berjihad melawan setan, dan berjihad melawan (ambisi) keduniawian. Maka, siapa berjihad melawan keempat hal ini, niscaya Allah tunjukkan kepadanya jalan-jalan keridhaan-Nya yang akan menghantarkan ke surga-Nya. Dan, siapa meninggalkan jihad itu niscaya dia akan kehilangan hidayah sekadar dengan jihad yang ditelantarkannya. . Doakan agar ia teguh.. Jangan kau tatap ia dengan pandangan hina. Jangan pernah merasa lebih baik darinya. Karena kau tak tau nilai tangis taubatnya di sisi Rabb-mu. Sekali lagi... “Jangan pernah merendahkan seorang pendosa yang lemah dihadapan syahwatnya. Boleh jadi kau tertidur dengan perasaan bangga terhadap amalmu. Sedangkan dia terbangun dengan linangan air mata yang terus membasahi pipinya, sebagai tanda penyesalan atas dosa-dosanya dihadapan Allah. Sehingga Allah berkenan menerimanya karena ketulusan hatinya dan menolakmu karena rasa bangga yang ada pada dirimu.” . Klik Like ❤ & TAG 3 orang temanmu @.. . Courtesy M Star Channel & Star Tv Malaysia Follow 💕 @sahabatsurga . @sumber.ilmu _____________ . . . . . . . . . #quran #ceramah #tausiyah #hijrah #motivasi #inspirasi #parenting #jilbab #bestseller #hidayah #nasihat #bunda #muslimah #paytren #hijab #kekinian #endorse #jomblo #baper #cinta #viral #pp @sahabatsurga #tutorialhijab #ppmurah #paidpromote #unik #sahabatsurga - #regrann

a few minutes ago

MARC JACOBS Fashion Series # 9026-1 • • Size : 18 x 11 x 7cm Quality SEMI PREMIUM Material : Croco Weight : 0,4 Kg Ready : RED &GREY • • • PRICE 210K (Rp.210.000) BELUM TERMASUK ONGKIR !!! • Ready BATAM ! • • WA 1 : 085102121313 WA 2 : 085343663313 #mj #marcjacobs #marcjacobsid #marcjacobssnapshot #marcjacobsmurah #mjmurah #tasmj #tasmjmurah #mjsnapshot #mjsnapshotmurah #tasmarcjacobs #marcjacobsmirror #marcjacobsimport #marcjacobsauthentic #mjwoman #mjpremium #mjplatinum #jamannow #viral #szcouple #sscouple #shaktiarora #shaktizaskia #radhikamadan #love #kidsjamannow #beautiful #nature #alwayspelangi

a few minutes ago

Mi único y mas grande arrepentimiento del 2017 fue cortarme el pelo 😭

a few minutes ago

MARC JACOBS Fashion Series # 9026-1 • • Size : 18 x 11 x 7cm Quality SEMI PREMIUM Material : Croco Weight : 0,4 Kg Ready : RED &GREY • • • PRICE 210K (Rp.210.000) BELUM TERMASUK ONGKIR !!! • Ready BATAM ! • • WA 1 : 085102121313 WA 2 : 085343663313 #mj #marcjacobs #marcjacobsid #marcjacobssnapshot #marcjacobsmurah #mjmurah #tasmj #tasmjmurah #mjsnapshot #mjsnapshotmurah #tasmarcjacobs #marcjacobsmirror #marcjacobsimport #marcjacobsauthentic #mjwoman #mjpremium #mjplatinum #jamannow #viral #szcouple #sscouple #shaktiarora #shaktizaskia #radhikamadan #love #kidsjamannow #beautiful #nature #alwayspelangi

a few minutes ago

Yuk dukung salah satu kontestan Liga Dangdut Indosiar perwakilan dari Jawa Timur. Asal dari Lamongan siswi Smk NU Karanggeneng . .Tag @infolamongan buat kamu yang memiliki info terbaru di Lamongan . . #mantup #ngimbang #sambeng #pucuk #babat #sekaran #tikung #kembangbahu #maduran #kedungpring #sugio #sukodadi #persela #perselafans #lamania  #curvaboys1967 #infolamongan #lamongan # #lamongancetar  #lamonganmegilan #unisla #unisla hits #anakhits #hits #kekinian #viral

a few minutes ago

MARC JACOBS Fashion Series # 9026-1 • • Size : 18 x 11 x 7cm Quality SEMI PREMIUM Material : Croco Weight : 0,4 Kg Ready : RED &GREY • • • PRICE 210K (Rp.210.000) BELUM TERMASUK ONGKIR !!! • Ready BATAM ! • • WA 1 : 085102121313 WA 2 : 085343663313 #mj #marcjacobs #marcjacobsid #marcjacobssnapshot #marcjacobsmurah #mjmurah #tasmj #tasmjmurah #mjsnapshot #mjsnapshotmurah #tasmarcjacobs #marcjacobsmirror #marcjacobsimport #marcjacobsauthentic #mjwoman #mjpremium #mjplatinum #jamannow #viral #szcouple #sscouple #shaktiarora #shaktizaskia #radhikamadan #love #kidsjamannow #beautiful #nature #alwayspelangi

a few minutes ago

🔥one more

a few minutes ago

😘 Gamis Rumahan Bahan supernova - KERAH 3 PO - RESLETING DEPAN (BUSUI FRENDLY) - MANSET KANCING -TALI PINGGANG - SAKU KANAN DALAM - LEBAR BAWAH 2.25(UMBRELLA) Tersedia size S M L dan XL S  LD: 95  PB: 125 M  LD: 100  PB: 130 L  LD: 110  PB: 135 XL  LD: 120  PB: 140 Harga ecer 110.000 Terima pembuatan seragam Order via wa 0856.5955.4873 #balebelanja #balebelanjamuslimah #agenfashionmuslim #agengamisrumahan #gamis #gamissupernova #gamiskatun #gamisrumah #gamismurah #gamiscantik #gamisseragam #gramcaster #viral #kekinian #jamannow #inspirasi #quotes #nasihat #katabijak #katamutiara #dress #hijab #jilbab #supernova #gamispayung #gamisbusui #gamisumbrella #dresswanita #dresssupernova #dresskatun

a few minutes ago

love this 😍😱