#vscom

1.892M Posts

10 minutes ago

indian_boyz_n_girlz_shoutout page 👉Follow this cute girl💖 👉 @__kashyap_akanksha_ Also follow our page @indian_boyz_n_girlz_shoutout @indian_boyz_n_girlz_shoutout 💥DM/tag your Sexy/hot pics 💥TAG YOUR PIC FOR SHOUTOUT 💥MENTION in your stories for instant shoutout #fitness  #tricepsworkout  #workout  #gyming #hardwork  #photography  #photoshoot  #girlz #hit  #edit  #vscotop  #northeast  #shoutout #assam  #vscoportrait  #vscofilter  #vscom #vscophotos

11 minutes ago

#Repost @ais1058 ( @get_repost) ・・・ Selamat siang teman hati 😊 masih kepada hati yang sama , orang yang sama 😂😘 walau tidak bersama 😂😂😂😘😘😘😭😭😭😍😍😍💗💗💗💝💝😏😏😏 #lfl #fff #fotoshoot #modeling #modelingagency #model #modelganteng #smp #vsco #vscothebest #instadaily #instavsco #vscocam #vscofullpack #vscom #modelsekolah #fotografy #photog #modelStudio #modelstudent #modelstudents #cantik #ganteng #pembaris #latihanpaskibra #aktifekskul #ekskul #komunitaspaskibra

11 minutes ago

“When you push yourself beyond limits, you discover inner reserves, which you never thought existed earlier.” -Manoj Arora

12 minutes ago

indian_boyz_n_girlz_shoutout page 👉Follow this cute girl💖 👉 @anu___sha_shinde_7 Also follow our page @indian_boyz_n_girlz_shoutout @indian_boyz_n_girlz_shoutout 💥DM/tag your Sexy/hot pics 💥TAG YOUR PIC FOR SHOUTOUT 💥MENTION in your stories for instant shoutout #fitness  #tricepsworkout  #workout  #gyming #hardwork  #photography  #photoshoot  #girlz #hit  #edit  #vscotop  #northeast  #shoutout #assam  #vscoportrait  #vscofilter  #vscom #vscophotos

12 minutes ago

Tiny Steps

13 minutes ago

indian_boyz_n_girlz_shoutout page 👉Follow this cute girl💖 👉 @__.mysterious_soul._ Also follow our page @indian_boyz_n_girlz_shoutout @indian_boyz_n_girlz_shoutout 💥DM/tag your Sexy/hot pics 💥TAG YOUR PIC FOR SHOUTOUT 💥MENTION in your stories for instant shoutout #fitness  #tricepsworkout  #workout  #gyming #hardwork  #photography  #photoshoot  #girlz #hit  #edit  #vscotop  #northeast  #shoutout #assam  #vscoportrait  #vscofilter  #vscom #vscophotos

14 minutes ago

Lady Steps

14 minutes ago

indian_boyz_n_girlz_shoutout page 👉Follow this cute guy💖 👉 @_cybertron_11 Also follow our page @indian_boyz_n_girlz_shoutout @indian_boyz_n_girlz_shoutout 💥DM/tag your Sexy/hot pics 💥TAG YOUR PIC FOR SHOUTOUT 💥MENTION in your stories for instant shoutout #fitness  #tricepsworkout  #workout  #gyming #hardwork  #photography  #photoshoot  #girlz #hit  #edit  #vscotop  #northeast  #shoutout #assam  #vscoportrait  #vscofilter  #vscom #vscophotos

17 minutes ago

indian_boyz_n_girlz_shoutout page 👉Follow this cute girl💖 👉 @ruchikagogoi Also follow our page @indian_boyz_n_girlz_shoutout @indian_boyz_n_girlz_shoutout 💥DM/tag your Sexy/hot pics 💥TAG YOUR PIC FOR SHOUTOUT 💥MENTION in your stories for instant shoutout #fitness  #tricepsworkout  #workout  #gyming #hardwork  #photography  #photoshoot  #girlz #hit  #edit  #vscotop  #northeast  #shoutout #assam  #vscoportrait  #vscofilter  #vscom #vscophotos

21 minutes ago

Друзья ! Хочу поговорить с вами о том, почему и на сколько в зависимости от разновидности стоит замачивать орехи.🥜🌰 🌱К этой статье меня сподвигло то , что я сама начала замачивать все и вся в последнее время и главным моим бонусом стало , что у меня пророс чёрный кунжут!!!!! 🌱🌱🌱🌱 Я радовалась , как садовод радуется своим огурца и помидорам😂😂 Итак: ✅Так же, как и зёрна, ореховые плоды содержат фитиновую кислоту, которая является частью защитного механизма против хищников. Благодаря этой кислоте орехи дозревают до положенного состояния. Однако присутствие в орехах фитиновой кислоты затрудняет их переваривание. Процесс замачивания позволяет избавиться от кислоты, следовательно, улучшить усвояемость орехов, а так же всасывание витаминов и других питательных веществ. ✅Если вы замочите орехи в горячей воде, кожица с них будет сниматься легче. Добавление соли позволит нейтрализовать ферменты. Вдобавок вода устранит пыль и дубильные вещества. Совершенно очевидно, что вода от замоченных орехов не может быть использована повторно, так как содержит нежелательные и даже вредные вещества. Рассмотрим количество часов, на которые рекомендуется замачивать те или иные орехи и семена: 1. Грецкие орехи: 8 часов 2. Миндаль: 12 часов 3. Пекан: 8 часов 4. Тыквенные семена: 7 часов 5. Макадамия: 4 часа 6. Бараний горох: 12-48 часов 7. Кедровые орехи: 8 часов 8. Фундук: 8 часов 9. Кешью: 6 часов 10. Семена льна: 6 часов 11. Семена люцерны: до 12 часов 12. Семена брокколи: 8 часов При замачивании более, чем на 8 часов, рекомендуется менять воду через каждые 8 часов. #никогонеем #экоблог #рецептдня #рецептнедели #экоблог #экожизнь #экоеда #яточтояем #повегану #гринмама #мамапогодки #фрукты #фруктомания #вкус #зож #vegan #raw #ппзавтрак #мирдолжензнатьчтояем #vscom #голодание #голоданиена воде #однодневноеголодание #веган #веганутые #vscommoscow #орехи #фитиноваякислота

26 minutes ago

Tidaklah aku tinggal di dunia melainkan seperti Musafir yang berteduh dan beristirshat di bawah pohon, lalu Musafir tersebut meninggalkannya. (HR. Tirmidzi) #vscocam #vsc #vsco #vscom #explore #exploreindonesia #drone #traveling #backpacker #exploremaluku #wisata #wisatamaluku #mytripmyadventure #indonesia #ambon #maluku #sahabat #sahabatsurga #pemudahijrah #pemudaakhirzaman #beritaislam #jannah #baitijannati #islam #muslim #indonesiabertauhid #khilafah #palestine #syria #turki

37 minutes ago

Selamat siang teman hati 😊 masih kepada hati yang sama , orang yang sama 😂😘 walau tidak bersama 😂😂😂😘😘😘😭😭😭😍😍😍💗💗💗💝💝😏😏😏 #lfl #fff #fotoshoot #modeling #modelcantik #modelingagency #model #modelganteng #smp #vsco #vscothebest #instadaily #instavsco #vscocam #vscofullpack #vscom #modelsekolah #fotografy #photog #modelStudio #modelstudent #modelstudents #cantik #ganteng #pembaris #latihanpaskibra #aktifekskul #ekskul #komunitaspaskibra #modelcantik #sii_berjeck

40 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

41 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

41 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

41 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

42 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

42 minutes ago

Kepada semua pelanggan diluar sana masih lagi tercari-cari kain yang berkualiti serta murah. . Boleh singgah dulu ke Kedai Kain Rakyat. . Kita ada pilihan kain. Bukan setakat kain jer. Baju Melayu, Baju Kurung, jubah dan pelbagai lagi ada disini . Untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami. . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018 #kkr1m_hululangat

44 minutes ago

Yang mau giginya putih Bersih Yuk Recomed banget ni Sama produk the best nya NU SKIN yang satu ini... Wajib pake Ap24 Nu Skin ya setiap harinya Info hubungi IG @endynuskin01 Wa 081398009721 Manfaat Ap24: AP24 ampuh memutihkan gigi serta menghilangkan plak yang membandel. AMAN bahkan untuk gigi sensitive. BER-BPOM!! siapa yang tidak tau kehebatan produk2 NU Skin, yang sangat terkenal dalam dunia kecantikan dan kesehatan. Nu Skin hadir juga dalam membantu masalah gigi anda..anda memiliki gigi kuning, banyak plak-plak serta karang gigi yang sulit di bersihkan, atau mempunyai bau napas yang tidak sedap? AP24 menjawab semua masalah anda.. AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda. manfaat-manfaat AP24 Nu Skin : 1. Mencerahkan dan memutihkan gigi 2. Membantu menghilangkan noda 3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak 4. Membantu pencegahan gigi berlubang 5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama 6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint 7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya AP-24 Whitening Fluoride Toothpaste dapat mencerahkan gigi, menghilangkan plak dan mencegah terbentuknya kembali. kandungan AP24 tanpa peroksida sehingga sangat aman bagi gigi anda yang sangat sensitif sekalipun. Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai,Tunggu bbrp menit baru kemudian kumur" yg kuat :D pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu anda akan melihat hasilnya ;). . . Customer n reseller welcome WA 081398009721 #cogantid #uniforman #asian #cool #instagram #instapic #instagood #followforfollow #lovely #love #cuteboy #cute #handsome #man #handsomeboy #pemutihgigi #vscogood #vscocam #vscom #tagstagramers #likesforfollow #likesforlike #follow #nuskinbekasi #pastagigi #odol #gigiputih #gigisehat #followme #tagforfollowsback

45 minutes ago

. [ LIVE UPDATE ] By @712studio.co & @712video.co . . . SASQIA DAHURI // ASYRAFF KHAN 💍 . The Engagement . . . @sasqiadahuri // @asyraffkhan.sgproperties . . . 📷 Photo by @712studios . 🎥 Video by @712videos . . ☎️ +6013 212 3792 (Aizat) - photo . ☎️ +6013 272 5658 (Alif) - video . . 📩 seven12studio @gmail.com . . Lets follow @712videos . Lets follow @712deco . Lets follow @712studio.co . Lets follow @712video.co . . . #malaywedding #weddingphotographer #malaysiaphotographer #groom #malayweddingdress #dais #weddingguide #weddingdress #handbouquet #vscom #malaysiaweddingguide #malaysiawedding #MUA #weddingdetails #weddingdecorations #weddinginspirations #weddingideas #malayweddingguide #weddingdiarieskl #bruneiwedding #weddingideasmalaysia #singaporewedding

48 minutes ago

Kepada anda diluar akak2 ibu2 bapak2 yang nak berjimat cermat meh singgah di Kedai Kain Rakyat. . Harga Hebat kualiti terjamin. . Kita bukan setakat menjual KAIN sahaja tapi kita ada BAJU MELAYU, BAJU KURUNG, JUBAH ,KURTA, KAIN LANGSIR, LYCRA, LACE dan bermacam-macam lagi. . Meh singgah rugi kalau tak singgah. . Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami yer . Boleh order melalui whatapp:📱 011.1056. 7869. atau klik link ini terus ke whatsapps http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my http://kkr1m.wasap.my #kkr1m #hargamurah #instashop #kedaikainrakyat #kedaionlinemalaysia #kainonline #vscom #murah #kainmurah #viral #2018

57 minutes ago

•••••••••••••••••••••••••••••••••• Karena pagi adalah awal untuk memulai sesuatu hal yang baru 🔺❗🔻 ° ° 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇 _________________________________________ #kampunghalaman #kampungku #kampunghalaman #hitsenrekang #enrekanghitz #enrekang #enrekangindah #enrekangduri #kulinjang #f #fff #lfl #fff😊 #ff #lff #vscocam #vsco #vscofullpack #vscom #traveller #travels #explorer #explorers #explore #exploreenrekang #manlyman #manlybeach #byee