#vscom

1.790M Posts

a few minutes ago

Мысленно я в Париже, гуляю по Монмартру и веду приятные беседы с прохожими, легко и непринужденно переходя на второй (или третий для меня) иностранный.👯 Пожалуйста, не будите 🚫 #vscom #vscocam #vsco #vs #vscorussia #paris #dream #mood #followme

a few minutes ago

Люблю профили этих красоток 💗

12 minutes ago

Какая нежность...🌅🌅🌅🌅

13 minutes ago

May Allah heal the broken hearts. The ones who are silent, who cannot express their pain. The ones who are tired of torment. The ones who need a break. May Allah put an end to your sadness, may He put a smile on your face. Ameen . (Dr.Bilal Philips) . . Hi! furaihalovers semua 👋. Lama da cik lin tak update IG. Awal tahun hijrah da bermula. Jadinya cik lin terpaksa sambut dengan stop update IG jap, Hahaha boleh ke mcm tu? 😂 . Apa2 pun, cik lin masih lagi stay kat sini tau 😘 . Bagi siapa yg mengikuti perkembangan founder furaiha, cik founder dah jadi Madam tau. Kalau nak follow Madam founder, boleh je follow IG founder @syarifahfuraiha tau😘 . Apa2 pun salam maghrib #furaihalovers semua ❤️ --- --- #ummifuraiha #lipcreamfuraiha #satinskincushion #semimattelipstick #aquahabbatussaudasoap #furaihamalaysia #cantikwithfuraiha #furaihalover #agentFURAIHA #pakarkecantikan #furaihalovers #supportmuslimproduk #empiresufi #furaihaterbaik #organicskincare #organicskincareproduct #organicmalaysia #bahanorganik #makanansunnah #flawless #tiadajeragat #tiadajerawat #visitmyig #igshop #igshoponline #vcom #vscom