#working

12.010M Posts

a few minutes ago

FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is #gorgeousleemadvanced ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp n follow ig sis frinedly ni sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET ❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN ❌NO EXERCISE ❌NO SIDE EFFECT Jom follow @gorgeousleemadvanced_fafa Jom follow @gorgeousleemadvanced_fafa Whatsapp 👉0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #badankurus #meletop #jumkurus #janganmengata #dietatkins #fitness #workout #working #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #patahnyasebelahsayap

a few minutes ago

Котики распаковывают посылку с сокровищами от #greenbird. Японский и чешский бисер вызывает просто ажиотажный спрос)))

a few minutes ago

Backstage..paletku od HudaBeauty Desert Dusk jsem si naprosto zamilovala a je to na líčení znát, když ji otevřu, tak hned vidím, jaké kombinace barev bych dala. Taky to tak máte??💄❤🤗 @sephoraczechrepublic @hudabeauty #backstage . . . #hudabeauty #desertdusk #palette #muah #makeupartist #czechmakeup #czechmakeupartist #vizazistka #makeuplook #makeuplove #lovemywork #followforfollow #follow4follow #perfectmakeup #beauty #workingday #workingplace #working #happy #makeupbyme

a few minutes ago

Keep moving forward! 🔥👊

a few minutes ago

DIJUAL RUMAH MINIMALIS MODERN Di jalan mawar komplek dago resort graha kusuma, bandung. Luas tanah 176 Luas bangunan 200 Kamar tidur 3 Kamar mandi 2 Lantai 2 SHM Harga 2,7 M nego Info lebih lanjut hub: Fri PakarNusa Hp 0822-1675-7980 Wa 0815-7323-1190 #propertyforsale #property #propertibandung #jualpropertibandung #jualrumah #jualrumahbandung #agenproperti #brokerproperty #work #working #job #myjob #office #company #bored #grind #mygrind #dayjob #ilovemyjob #dailygrind #photooftheday #business #biz #life #workinglate #computer #instajob #instalife #instagood #instadaily

10 minutes ago

The man who has experienced shipwreck shudders even at a calm sea." "The fishermen know that the sea is dangerous and the storm terrible, but they have never found these dangers sufficient reason for remaining ashore. "It is not that life ashore is distasteful to me. 💰 #money #cash #green #toptags @top.tags #dough #greens #photooftheday #instarich #instagood #capital #stacks #stack #bread #paid #work #toptags @top.tags #working #job #myjob #office #company #grind #mygrind #dayjob #photooftheday #business #biz #life #workinglate #instajob #instalife #instagood #instadaily

11 minutes ago

FENOMENA SEMAKIN HARI SEMAKIN SAYANG DENGAN #gorgeousleemadvanced !!! Haa tengok tu , bukan main suka lagi adik tu dah lost weight berkilo kilo . Yelah siapa tak happy uolss , dulu masuk baju sikit dah ketat , baju yg kita suka semua boleh pandang je . Haaaa sekarang , melaram lah apa lagi ! Hiksss Betul uols .. this is very very magic pills! First in Asia ! This is #gorgeousleemadvanced ! Uols tak perlu risau pasal tak boleh makan ni tak boleh makan tu . Hentam je sayang ! Nanti #gsa ni kasi pecah u punya lemak2 jahat tu through your peluh . Mudah sangat sayang oi .. Yang dah lama diet tak kurus2 tu , boleh lah kelam kabut whatsapp n follow ig sis frinedly ni sekarang okay! JOM KURUS !! ❌NO DIET ❌SUMPAH NO PANTANG MAKAN ❌NO EXERCISE ❌NO SIDE EFFECT Jom follow @gorgeousleemadvanced_fafa Jom follow @gorgeousleemadvanced_fafa Whatsapp 👉0133439890 #sayabolehkurus #akakakaksangat #badankurus #meletop #jumkurus #janganmengata #dietatkins #fitness #workout #working #lofattah #ilofayou #letsgojes #fafabeautician #2017 #jomtukarsizeS #gorgeousleem #uitm #upm #utm #kptm #kktm #oum #um #teamwarda #surihatimrpilot #wardasayapunya #patahnyasebelahsayap

11 minutes ago

.Attention❗️ . .❣️You can place the order 👉 DM . .⚠️also you can give me pic and I give you goods . .❣️Welcome to your message/picture .👉DM / WhatsApp:+86 15011858714 . .❣️Bank remittance, pay-pal ,Alipay 👌 . .❣️Overseas🛫🛳 distribution needs 5~15 days📅, Please be patient🤝 . .❣️must have real figure 📸 .❣️No return of goods after delivery🙅 . Sorry 😐 . .❣️If you agree with this opinion, please place your orders .😻 . .💛사진으로 주문 가능 . .💛문의는 카톡으로 👉gemini92522 . . . . . . . . . . #nofilter #real #city #fly #goal #action #sport #f4f #game #dm #fashion #working #business #tbt #quotes #green #패션 #사랑 #명품 #かわいい #銀座 #買い物 #الملابس #معطف #اللون #جميلة #حزمة

12 minutes ago

Practicing gratitude is one of the most important things when it comes to finding true happiness. Express gratitude every day, for the small stuff and for the big stuff. It won't only give you more and more joy, it will also make you a better person, and it will bring you all the goodness in life that you are still wishing and waiting for. #behappy #happyyou #working #loveyourself #yourself #happynewyear #happynewyou #newyou #newyearresolution #quotes #quoteoftheday #healthyquotes #nutritionquotes #healthylifestyle #healthateverysize #healthateveryage #nutrition #americannutrition #lebanesenutrition #dietitian #lebanon #beiruth #uae #dubai #kuwait #eatclean #eatright #eatrightlivewellamericandietclinic

15 minutes ago

이좋은주말에출근이라녀월화수목금다음에왜또월요일이져복많은한해되게해주랬지일복몰빵아니자나나한테도대체왜구댑? 😣 #나온입을막을길이없다 #ootd